Annonce/Artikel

Siden 1972 har SK Caravan været fynboernes foretrukne sted at handle campingvogne og udstyr til outdoor. Her finder du Danmarks bedste værksted for campingvogne og et personale, du kan have fuld tillid til – vi overholder alle deadlines.

Siden 2002 har 50-årige Lars Blom været ansigtet udadtil hos SK Caravan i Blommenslyst. I den 7.000 kvadratmeter store udstilling finder du alt, hvad campinghjertet begærer.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Danmarks største webshop
Outdoor-livet blomstrer, og hos SK Caravan finder du alt til det gode udeliv. På webshoppen campingudstyr.dk finder du alt fra foldeservice til fortelte, og hvert år sender vi mere end 40.000 pakker afsted til vores kunder.

– Vi pakker en hel GLS-lastbil hver eneste dag, og vi leverer varer til kunder i hele landet, fortæller Lars Blom.

Det er ikke kun campister og outdoor-folket, der er glade for webshoppen.

– Vi har mange kunder fra København, som bor på få kvadratmeter, og de er begejstrede for vores meget pladsbesparende foldeservice, forklarer Lars Blom.

Reparationer og god behandling På værkstedet står ni dygtige medarbejdere klar til at reparere både campingvogne og autocampere.

– Alle vores kunder behandles lige, uanset størrelsen på opgaven.

Vores medarbejdere er nede på jorden og giver alle den samme, gode behandling, fortæller Lars Blom.

Hvert år besøger omkring 9.000 kunder værkstedet, og de kommer fra hele Fyn og trekantsområdet.

Ferie i Danmark – få stabilt WiFi
Vi forudser, at mange danskere holder ferie i Danmark i år, på grund af den nuværende situation, og der er ingen grund til at undvære det stabile netforbindelse.

– Vi kan se, at mange er interesserede i vore nye WiFi-antenne. Det er en boks, der omdanner et 3G eller 4G-signal til WiFi, så man i campingvognen eller på båden har sin eget stabile og sikre forbindelse, forklarer Lars Blom.

Du kan se hele vores store udvalg på SKcaravan.dk eller campingudstyr.dk

Rigtig god sommer!