Artikel / annonce

Borgerjuristen Anstina Krogh er ikke i tvivl. Hvis du vil starte det nye år med at gøre noget godt for dig selv og dine pårørende, så er en fremtidsfuldmagt en oplagt mulighed. Borgerjuristen har på det seneste haft travlt med netop fremtidsfuldmagter, som mange ægtepar har fået øjnene op for.

– Det er nemt, hurtigt og billigt at få lavet en fremtidsfuldmagt, og den kan vise sig at få rigtig stor betydning, hvis den bliver aktiveret, fortæller hun.

- Annonce -

En fremtidsfuldmagt træder i kraft, hvis man ikke længere selv er i stand til at handle fornuftsmæssigt. Det kan være ved demens, ulykke, blodpropper eller almindelig alderssvækkelse.

– Med en fremtidsfuldmagt giver man en pårørende, man selv vælger, typisk en ægtefælle lov til at søge om offentlige ydelser, varetage dine interesser overfor offentlige myndigheder, og du undgår at blive umyndiggjort, hvis du på et tidspunkt ikke kan varetage dine egne interesser, forklarer Anstina Krogh.

Mange fremtidsfuldmagter bliver heldigvis aldrig taget i brug, men bliver det aktuelt, er det nemt at bruge den. En fremtidsfuldmagt bliver nemlig automatisk synlig i “Personbogen”, så alle myndigheder automatisk får besked, såfremt den træder i kraft.

Anstina Krogh tilbyder et uforpligtende møde, hvor hun gerne fortæller mere om vigtigheden af en fremtidsfuldmagt. Mødet kan finde sted hjemme hos dig eller hos Borgerjuristen i Bryggergården i Faaborg. Vælger man at få udarbejdet en egentlig fuldmagt, så tilbyder hun lige nu at gøre det til en god pris.

– Prisen er 1250 kr. pr person eller 1950 kr. for et ægtepar, og priserne er inklusiv moms, men start med at kontakte mig på 6171 9561, så tager vi den indledende snak, det koster selvfølgelig ikke noget, slutter Anstina Korgh.