Artikel / annonce

Den 1. juni 1990 åbnede Claus Perregard dørene til den første EDC-mægler i Faaborg.

Kontor og udstilling var placeret i lokalerne på Engvej, hvor bilforhandleren Nauerby tidligere havde haft udstilling af salgsklare Volvo’er.

Perregaard kom fra en stilling i BRF Kredit, og før det havde han været ansat 17 år i Bikuben i Faaborg.

– BRF Kredit arbejdede tæt sammen med EDC, og da der ikke var en mæglerbutik i Faaborg, så blev jeg spurgt, om det ikke var noget for mig, og så slog jeg til, fortæller han.

Sådan endte han som indehaver af EDC Faaborg og fik fra starten hjælp af Kaj Jensen og Ann Nøhr, mens Hans “Nykredit” Kristensen kom til tre år senere. Den nuværende partner, Søren Bachmann Andersen, kom til i 2004, da han startede som elev i afdelingen. Mæglerne holdt til i barakken på Engvej helt frem til 2007, hvor EDC flyttede til den nuværende placering på Kanalvej.

– Jeg forstår ikke, hvor de 30 år er blevet af. De er bare smuttet, men væk er de jo, det kan jeg ikke løbe fra, smiler Claus Perregaard, der sammen med kollegaerne har solgt mere end 3.000 ejendomme gennem årerne, og med så med så mange handler er der selvfølgelig nogle, der skiller sig ud.

Blandt andet har Perregaard i løbet af de 30 år solgt det samme hus flere gange.

– Der er særlig et hus, jeg husker godt. Det er nemlig mit eget hus i Saugstedlund. Det er har haft fornøjelse af at sælge fire gange gennem årerne. Det synes jeg er sjovt og i øvrigt et dejligt hus, forsikrer han.

Claus Perregaard, der er på vej mod de 67 år, har ingen planer om at indstille karrieren eller gå ned i tid. – Jeg bliver ved, så længe jeg synes det er sjovt, og jeg går glad på arbejde hver dag, så hvorfor skulle jeg lave om på det, spørger han?

De 30 EDC-år i Faaborg skulle have været fejret med en reception, men den er aflyst på grund af corona-situationen, så i stedet afholder EDC en stor konkurrence med lokale gavekort på deres facebook-side i løbet af juni, hvor alle kan deltage.