Annonce / artikel

Den 1. januar overtog Lisbeth Legaard Sørensen den sidste del af Faaborg Malerfirma fra Bent Andersen, og på den måde afsluttede hun det generationsskifte, der startede i 2012, hvor hun købte sig ind i firmaet. Nu rykker firmaet også i nye rammer hjemme hos Lisbeth Sørensen.

– Vi har holdt til på Bygmestervej i mere end 20 år, nu flytter vi lager og kontor til Odensevej 199 og bliver selvfølgelig liggende i Faaborg, fortæller Lisbeth.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Hun er for nylig flyttet ind på adressen sammen med sin mand, og der er så rigeligt med plads, at også firmaets lager- og kontorfaciliteter kan rummes i de smukke omgivelser i udkanten af Svanninge Bakker med en flot udsigt over blandt andet Arreskov Sø.

– Det bliver dejligt, at kunne gå til og fra lokalerne uden skulle ud og køre. Det glæder jeg mig til, understreger malermesteren.

På trods af corona-krisen er der ikke huller i ordrebogen hos Faaborg Malerfirma.

– Jeg må være ærlig at sige, at vi ikke rigtig har mærket coronasituationen i firmaet. Vi har haft en par stykker hjemme på grund af graviditet og særligt udsatte i familien, men ellers har vi haft en stor set normal hverdag med masser at lave og mange små projekter over hele kommunen.

Firmaet har pt. syv ansatte, og det er ifølge Lisbeth Legaard Sørensen det helt rigtige antal.

– Ja, vi skal ikke være flere. Vi har den størrelse, som jeg synes, er den rigtige, så det ændrer vi ikke på, fortæller hun.

Når situationen igen er til det, venter en reception med masser at fejre.

– Jeg samler sammen til et brag af en fest, griner Lisbeth. Jeg har 10-års jubilæum, har overtaget hele firmaet, og vi er flyttet, så der bliver nok at fejre, når vi igen må samles til en hyggelig reception, slutter hun.