Som en del af kampagnen Faaborg hjælper Faaborg uddeler vi gratis gavekort i Faaborg og omegn onsdag den 3. juni. Se her, hvor du kan få fingre i dit gavekort.

Opbakningen til kampagnen “Faaborg hjælper Faaborg”, som Ugeavisen Faaborg og Det Rigtige Faaborg står bag, har været helt enorm.

Og nu er det tid til, at alle de midler, vi har samlet ind gennem salg af t-shirts, donationer, auktioner og andre aktiviteter over de seneste måneder, skal sendes tilbage i kredsløb og arbejde for lokalområdet.

Derfor vil vi onsdag den 3. maj uddele hundredevis af gavekort til en samlet værdi af op imod 100.000 kroner.

Gavekortene kan bruges hos de foreninger, virksomheder og butikker, der har meldt sig til kampagnen, i ugen 8. juni-14. juni. Du vil senere kunne finde en opdateret liste over de steder, du kan bruge gavekortene hos Det Rigtige Faaborg, Ugeavisen Faaborg og på Facebook-siden Faaborg hjælper Faaborg.

Vi håber, at du vil bruge mere end de 100 kr., når du handler, så vi kan skabe en omsætningsværdi, der mere end fordobler det indsamlede beløb, når pengene kommer ud at arbejde. Derfor har vi lavet en regel, der siger, at du ikke kan pulje dit gavekort sammen med andres, fordi vi gerne vil sprede effekten. Så kun ét gavekort pr. handel. Hvis du handler for mindre en gavekortets beløb, ryger pengene i kassen – du får altså ikke det resterende beløb retur.

Vi uddeler gavekortene den 3. juni efter denne plan:

  • Faaborg – Johan Rantzausvej v. Cirkuspladsen – klokken 7 – 8
  • Vester Aaby Brugsens parkeringsplads klokken 8.30-9
  • Korinth – Dagli’ Brugsens parkeringsplads klokken – 9.30-10
  • Svanninge/Millinge v. Svanningehallen klokken 10.30-11
  • Haastrup Stranges Plads klokken 14-14.30
  • Horne v. Spar Horne klokken 15-15.30
  • Faaborg v. SuperBrugsen Faaborg klokken 16-17

På grund af coronasituationen anbefaler vi, at du kommer i bil, hvis det er muligt, og i øvrigt holder god afstand til andre. Vi sørger naturligvis også for at tage de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger med håndsprit, handsker mm.

Der udleveres ét gavekort pr. person.

– Vi er rigtig glade for nu at kunne sende penge tilbage i kredsløb, så vi for alvor kan få kickstartet livet i vores lokalområde. Det har været en fornøjelse at se, hvordan byen og omegn har stået sammen om kampagnen, og vi håber, at rigtig mange kigger forbi efter et gavekort og derefter går ud og støtter præcis den virksomhed, forening eller butik, de har lyst til, lyder det fra Henrik Poulsen, Det Rigtige Faaborg.