Ny uddeler: Faaborg har længe været i tankerne

Uddeler Flemming Munkesø inviterer til portvinssmagning i Brugsen.

Den 1. juni tiltrådte Flemming Munkesø som ny uddeler i Super Brugsen Faaborg.

Det er langt fra en tilfældighed at jeg kom til Faaborg fortæller Flemming Munkesø.

– Jeg har familie og venner i Faaborg og har været meget i området igennem årene, ligesom jeg selv bor i Nr. Broby, så jeg er vel nærmest lidt lokal siger Flemming Munksø.
– Jeg har faktist tidligere været ansat i Faaborg, da Friis var uddeler og har altid drømt om at komme tilbage. Faaborg har så mange muligheder – en fantastisk by, et stort opland og rigtig mange turister. – Jeg synes også at byen er inde i en rigtig god gænge, med en god stemning i handels- og erhvervslivet.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

– Modtagelsen har været super god i Faaborg og jeg glæder til for alvor at lære både kunder og byen at kende. Jeg vil rigtig gerne være en synlig uddeler som kunderne næsten altid vil kunne møde i butikken. Det der med at sidde på et kontor, det er ikke mig, konstaterer Flemming Munkesø.

Flemming Munkesø kommer fra en stilling som uddeler i Super Brugsen i Strib.