En stykke lokalt campinghistorie er på vej mod sin slutning i Bøjden.
I mere end 40 år har Bøjden Camping – Camp One været på Blaabjerg familiens hænder. Inden længe er det slut, når Gitte og Per Blaabjerg der har drevet pladsen i 31 år, overdrager nøglerne til den svenske kæde First Camp.

Det kom som et chok for mange, da ægteparret der i mere end 30 år har været synonym med camping i Bøjden, mandag meddelte, at det nu er slut.

Gitte og Per Blaabjerg har solgt deres campingpladser i Skagen, Holbæk, Ajstrup og Bøjden, og vil nu bruge alle deres kræfter på campingpladsen i Assens.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

– Vi har overvejet det længe. Nu vil vi prøve at opbygge en helt ny campingplads fra bunden, og det har vi fået muligheden for i Assens efter 10-11 års kamp. Nu retter vi al fokus mod den opgave, og så håber vi da samtidig, at vi får lidt mere fritid. Det er tid til at prioritere andet end arbejde, og vi har nået en alder, hvor vi gerne vil se vores børn og børnebørn noget mere, så det er også en del af bevæggrunden for beslutningen, fortæller Per Blaabjerg overfor Det Rigtige Faaborg.

Selvom beslutningen er blevet vendt og drejet mange gange, før underskriften er sat på købsaftalen med den svenske campinggigant First Camp, så bliver det alligevel vemodigt at tage afsked med de mange faste gæster på pladser i Bøjden.

– Ja, det bliver da hårdt. Nogle af de her mennesker har vi set hvert år i 30 år, det bliver da ikke nemt at slutte det kapitel, men nu skal vi også lige huske os selv på, at vi ikke flytter om på den anden side af jorden, vi skal bare til Assens, griner Blaabjerg

Han kan dog heller ikke love, at han ikke i ny og næ kommer listende tilbage for at se, hvordan pladsen udvikler sig. Han forventer dog ikke nogle radikale ændringer fra de nye ejere. – Det er i hvert fald ikke noget, de plejer andre steder, hvor de overtager pladser der er veldrevede, siger han.

De bedste minder fra de mange år i Bøjden kan “camping-faderen” egentlig sammenfatte meget kort. – Lige nu er jeg bare taknemmelig. Taknemmelig over, at så mange har vist os den tillid, at bruge deres vigtigste tid – deres ferie, her hos os. Der har været så sindsyg mange gode timer, men så mange fantastiske gæster, de minde fylder mig lige nu, slutter Per Blaabjerg.