Anders Engelbreth fra Faaborg Bil-center har sammen med en lække lokale erhvervsdrivende taget initiativ til et arrangement den 1. december, med mad, kaffe, kage og fri bar i en god sags tjeneste. Målet med aftenen er at kunne bidrage med et beløb til lokale Anne Søbys indsamling.

– Jeg har ligesom de fleste andre hørt historien om Anna, der har siddet fængslet i Panama, og nu er efterladt med en stor gæld. Forleden talte jeg personligt med Anna, og blev berørt at hendes historie. Jeg har selv en datter, og har selv rejst rundt i verden efter min studietid, så jeg kan uden problemer relatere til historien. Tiden er bare ikke lige til, at jeg hiver 20-25.000 kr. ud af firmaet til at støtte hendes indsamling, så nu forsøger jeg på anden vis, fortæller han om baggrunden for initiativet.

Alle der har lyst, kan deltage i arrangementet den 1. december hos Faaborg Bil-center, der byder på buffet, kaffe, kage, foredrag med Anna Søby samt fadøl, vin og vand ad libitum. Prisen er 200 kr., og alle indtægter går ubeskåret til Annas indsamling.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

– Det her kan kun lade sig gøre, fordi så mange lokale erhvervsdrivende har valgt at bakke op om idéen. Føtex leverer maden, Hammer Hansen kommer med vinen, Depot Svendborg sørger for øl og vand, Lyshøjs Serviceudlejning klarer servicen, Vesterports Bageri bager kagen, og Faaborg ØH har lovet at stille med frivillige til at hjælpe med det praktiske på dagen, forklarer Anders Engelbreth, der har mødt velvilje, alle steder han har været.

Den 1. december rydder han udstillingen i sine lokaler på Telemarken, og dækker op til en hyggelig aften. Hvor programmet er som følger:

17.30:                 Dørene åbner
17.40:                 Middag
18.15:                 Foredrag med Anna Søby
19.00:                 Kaffe og kage
19.30:                 Arrangementet slutter

– Jeg drømmer om, at vi kan samle 100 mennesker, men vi skal være mindst 30 for at gennemføre det, og jeg håber, at mange vil se det som en mulighed for at få en hyggelig aften ude til en rimelig pris, slutter Anders Engelbreth.

Tilmelding sker til Philip Bergmann hos Faaborg Bil-center på 63615707 eller vi mobilePay nr.: 226710 (Faaborg Bil-Center), sammen med betalingen bedes du skrive: ”Fulde navn og telefonnummer”. Betaling kan ske via mobilePay, bankoverførsel eller ved at komme forbi Faaborg Bil-center og betale kontant/dankort senest mandag d. 28/11 kl. 12.

Hvis arrangementet aflyses grundet for få tilmeldinger, så refunderes pengene.

Du kan læse hele historien om Anna Søbys mareridt i Panama og den igangværende indsamling på www.projektanna.dk