Når fodboldlandsholdet lørdag den 26. november møder Frankrig ved VM i fodbold i Qatar, så bliver der mulighed for at opleve det spændende drama på storskærm i Tulipbygningen på havnen i Faaborg sammen med hundredevis af andre roligans.

Det er foreningen Vennerne, der sammen med Vores Faaborg & Egn står bag initiativet, der skal sikre en fodboldfest i Faaborg, når Hjulmand og drengene jagter succes under solen i ørkenlandet.

– Gider man ikke sidde alene hjemme i stuen og se kampen, er der mulighed for at se den sammen med 299 andre fodboldglade mennesker i Tulipbygningen, og så er arrangementet gratis, fortæller arrangørerne.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Dørene åbner allerede kl. 15.00, men der er kun plads til 300 mennesker i lokalet, så det er “først til mølle” for at sikre sig en plads.

– Vi vil forsøge at skabe et fedt fanzone miljø, og vi synes faktisk, at de rå bygninger egner sig perfekt til det, siger Jeppe Holm, der er en del af “Vennerne”.

Der kan naturligvis købes diverse drikkevarer i baren, og der er også mulighed for at købe en stadionplatte – altså pølser og brød. Man skal være fyldt 18 år for at købe alkohol.

Når Danmark forhåbentlig har vundet og kampen er fløjtet af, skal det hele selvfølgelig fejres med et lille afterparty – dog kun til kl. 22.00 hvor dørene lukkes.

Overskuddet af salget går til FB&IF’s 4 ungdomsafdelinger.
Støtteforeningen “Vennerne” har siden 1978 stået bag en lang række events, hvor al overskuddet bliver delt ud til foreningerne.

VM starter den 20. november, og Danmark træder ind i turneringen den 22. november, hvor modstanderen er Tunesien. Programmet for Danmarks kampe i gruppespillet ser således ud:

22. november kl. 14: Danmark – Tunesien
26. november kl. 17: Frankrig – Danmark
30. november kl. 16: Australien Danmark

Jeppe Holm fra “Vennerne” og Signe Pardorf fra Vores Faaborg & Egn glæder sig til at sparke VM-festen i gang.