Siden udmeldelsen af Dansk Folkeparti har Jack Odgaard sonderet det politiskte terræn for finde en nyt ståsted. I dag er han klar til at løfte sløret for sin beslutning, og fortæller, at han har meldt sin ind i Venstre, og kommer til at repræsentere partiet i kommunalbestyrelsen.

– Jeg har haft møder med flere partier, og jeg har også fået indbydelser fra andre i kommunalbestyrelsen, men valget er altså faldet på venstre, fortæller Odgaard om sin beslutning, der i praksis træder i kraft i morgen onsdag, hvor kommunalbestyrelsen atter samles til møde.

Om årsagen til valget af Venstre siger den tidligere DF’er:
– Vi har haft nogle gode snakke, og jeg føler, at jeg kan være mig selv i partiet. Jeg kan nok ikke lave om på mig selv, jeg vil altid være borgerens talerør, og der er plads til mine holdninger i Venstre. Jeg har forsøgt at læse det seneste partiprogram, og kan se mig selv i langt det meste. Der er selvfølgelig nogle små ting, jeg er uenig i, men sådan vil det nok altid være, smiler han.

- Annonce -
Odgaard tror, at de mange personlige stemmer fra tiden i DF vil følge med over i Venstre

Odgaard efterlader dermed Anne Møllegaard Mortensen som enlig DF’er i kommunalbestyrelsen, men det har ikke ødelagt stemningen mellem de to.
– Nej, vi har talt meget sammen, og Anne har kendt mine overvejelser længe, så hun vidste godt, at det ville ske, siger han. Andre steder har forståelsen ikke været helt så stor. Blandt andet på Facebook, hvor Odgaard er blevet mødt af nogle kradse kommentarer fra tidligere partimedlemmer i Dansk Folkeparti.

– Det skal de have lov til. De må skrive, hvad de vil. Det griner jeg bare af. Jeg sover godt om natten NU. Det gjorde jeg ikke den sidste tid i DF. Al den ballade, og egenrådigheden fra Messeschmidt og Pias besynderlige optræden, det gjorde mig enormt frustreret, understreger Odgaard, og fortæller med et glimt i øjet, at hans kone nu også har fået en gladere mand. – Humøret og kampgejsten er tilbage, nu skal vi bare videre, og jeg glæder mig, siger han.