De spiller om millioner af kroner foran titusindvis af tilskuere, og har nogle af verdens mest kendte spillere på holdet. Kender du bare en lille smule til e-sport, så ved du, hvem Astralis er, hvis ikke…så stol på os, når vi fortæller, at det her er stort.

Det verdenskendte danske professionelle Counter-Strike hold er på Danmarks-tourne, og besøger i den forbindelse Faaborg som det eneste sted på Fyn.

Der bliver mulighed for at møde de professionelle Astralis spillere i Faaborg.

– Det er ikke hver dag, at der sker store ting for unge mennesker i vores område. Derfor er vi ekstraordinært stolte og glade over, at vi har fået dette event til Faaborg, fortæller Thomas Greve fra Faaborg e-sport i en pressemeddelelse.
– Da Astralis rakte ud til os, så sagde vi “ja” uden at tøve. Derfor kan vi nu glæde børn og unge ikke kun i Faaborg, men på hele Fyn, siger han.

Astralis besøger Faaborg e-sport den 25. november kl. 16-19 i Tulip-bygningen på Faaborg Havn, og der bliver fri entré- – Det bliver tre timer med autografskrivning, konkurrencer og meget mere. Ikke mindst muligheden for at møde de fem spillere; Dev1ce, BlameF, mistr, glav1e og Xyp9x, samt Astralis’ nye kvindelige CS-prospiller Aurora.

– Der vil være gaming, konkurrencer og giveaways, og det vil selvfølgelig være muligt at købe den nye røde Astralis-trøje i Astralis Nexus-shoppen samt en masse andet spritnyt, fedt og unikt merchandise. Faaborg e-sport er til stede under hele arrangementet, og kan fortælle om at dyrke esport i foreningsregi.

Som noget helt særligt, hiver Astralis udvalgte pokaler fra deres største turneringssejre ud af skabene og tager dem med på turen, så du har mulighed for at se dem på allernærmeste hold, hedder det videre i pressemeddelelsen.