Nu er det slut. Lokalpolitikeren Jack Odgaard har meldt sig ud af Dansk Folkeparti, som han har repræsenteret siden 2013, og er nu løsgænger.

– Jeg har sendt min udmeldelse til partiet, så nu er det slut. Jeg kunne ikke mere. Jeg har været utilfreds længe, og det har fyldt af h’ til, så det føles faktisk godt at få det overstået og forlade Dansk Folkeparti endegyldigt, siger Jack Odgaard.

Beslutningen har været undervejs længe, men der er en særlig årsag til at udmeldelsen af partiet sker netop nu.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

– Jeg har tænkt over det siden årsmødet i Dansk Folkeparti i januar, men var enig med min hustru om ikke at skabe mere ballade end højst nødvendigt, og besluttede derfor at vente til efter folketingsvalget med at blive løsgænger, forklarer Odgaard.

Om den direkte årsag til udmeldelsen, siger han:
– Morten Messerschmidt og Pia Kjærsgaard. De to er årsagen. Den måde de har ageret på, kan jeg ikke stå inde for. Jeg ved ikke, hvad der er sket med Pia, men den fremtoning hun har haft, også her under valget, det er slet ikke mig, og det vil jeg ikke stå på mål for, når jeg kommer rundt, siger den tidligere DF’er.

Det er et langt “ægteskab” med Dansk Folkeparti, der slutter for Odgaard.
– Jeg har altid stemt Fremskridtspartiet, og derefter blev det Dansk Folkeparti, som jeg har repræsenteret som politiker siden 2013, men nu er det ovre, og det føles godt, slutter Odgaard.

Hvad den politiske fremtid bringer, er Jack Odgaard endnu ikke klar til at løfte sløret for. Det gør han i næste uge, lyder løftet. Indtil da er han løsgænger i kommunalbestyrelsen.