Den kendte restauratør David Levy Nielsen der står bag smørrebrødsrestauranterne Kong Volmer i Odense og Svendborg kommer til Faaborg.

Han tager nemlig sit succesrige smørrebrødskoncept med til byen, når han åbner sommerrestaurant på Hotel Faaborg midt på byens torv.

Hotelejer Charlotte Stiller der de sidste somre har drevet frokostrestaurant, er glad for det nye makkerskab med David Levy Nielsen.- Jeg kender David fra min tid i Odense, og ved hvad han står for, og jeg synes, at han passer HELT perfekt ind på mit hotel og her i Faaborg. Han laver fantastisk smørrebrød, og det ser jeg frem til at kunne tilbyde mine hotelgæster og alle andre, der kommer forbi, siger hun.

Med samarbejdet får hun også tid til det, hun selv mener, hun er bedst til – nemlig at servicere sine hotelgæster.

Charlotte Stiller ser frem til at få mere tid til sine hotelgæster

– Det har været for hektisk i de perioder, hvor jeg selv skulle drive restaurant, købe ind, stå i køkkenet, tage mod gæster, og også gerne hygge om dem. Det sidste har jeg savnet, så det bliver noget af det, jeg for alvor vil bruge tiden til, at hygge med mine gæster.

Planen er ifølge David Levy Nielsen at åbne restauranten midt i maj eller først i juni, og faaborgenserne kan se frem til den helt store smørrebrødsseddel med alle klassikerne og en række andre frokostretter.
– Vi kommer med det store frokostkort. Der bliver både højtbelagt smørrebrød med seks-syv stykker pålæg, og så vores smørrebrøds-hapsere som er mindre udgaver af smørrebrødet, det giver gæsterne mulighed for at smage mere forskelligt, og er en populært på vores to andre restauranter, fortæller den kommende Faaborg-restauratør.

David Levy Nielsen har drevet Kong Volmer i Odense i 13 år, og har været til stede i Svendborg i godt halvandet år

Faaborg er ikke helt nyt land for David Levy Nielsen, da han for mange år siden har arbejdet som kok på Hotel Faaborg Fjord, og i en årrække har haft bådeplads i Faaborg, hvor somrene er blevet brugt.
– Jeg er vild med Faaborg, og de søde mennesker jeg har mødt her. Nu åbner jeg en restaurant her, og kommer selv til at stå i køkkenet hele sommeren. Bliver det en succes, så kan det være, at jeg forlænger opholdet, men Charlotte og jeg har aftalt at give det chancen hen over højsæsonen, så laver vi en grundig evaluering sammen bagefter, og så må vi se, hvad der sker, siger han med et smil.

Der bliver i øvrigt brug for både køkken- og serveringspersonale i Kong Volmers Faaborg-afdeling, så har man lyst til at blive en del af holdet, er man velkommen til at kontakte David Levy Nielsen.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her
Smilet er ikke til at tage fejl af – Charlotte Stiller er glad for det nye samarbejde