Tirsdag formiddag blev der uddelt gaver til flere af byens foreninger på Restaurant Klinten i Faaborg.

Restauratør Per Elkjær havde både det store smil og de store gavekort fremme under seancen i vandkanten, der skulle tilgodese fem af områdets foreninger. Han har således foræret gavekort for i alt 15.000 kr. til fem foreninger, som nu kan forsøge at omsætte dem til indtægter til de slunkne kasser.

– Vi ved, at mange foreninger er pressede, og flere har svært ved at få enderne til at nå sammen, da de ikke kan holde de fester, lotterier og bankospil de plejer for at få penge i kasserne. Her på Klinten er vi bare glade, at vi endelig kan invitere gæster ind igen, og så mener vi, at vi er i stand til at hjælpe lidt på den her måde, fortæller Per Elkjær.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Faaborg ØH modtog 5.000 kr., Faldsled Svanninge SG&I 2.500 kr., SFF 2.500 kr., Faaborg Tennisklub 2.500 kr. og Horne Gymnastikforening 2.500 kr.

Formand i Faaborg ØH, Jens Blom, er glad for gaven.
– Jeg synes det er flot, at der er nogle, der tænker på os, især nu hvor de selv har været igennem en svær tid. Vi mangler ligesom alle andre foreninger indtægter fra de arrangementer, vi plejer at afholde, så det her er en kærkommen lejlighed til at få lidt penge i kassen, siger han. Planen er ifølge formanden at sælge gavekortene til højestbydende.

Hos Flemming Lunde fra Faldsled Svanninge SG&I bliver gavekortene gemt til efterårets store højdepunkt.
– Vi har været nødsaget til at aflyse vores Fugleskydning igen i år, men den 30 oktober holder vi et brag af en fest i Svanninge Hallen. Kald det bare en genåbningsfest, det bliver en fantastisk aften lover Lunde, der vil bruge gavekortene til et lotteri i den forbindelse.

Inge Von Essen fra Horne Gymnastikforening vil også lade medlemmerne “kæmpe” om gavekortene.
– Til vores gymnastikopvisning plejer vi at holde et stort lotteri, men vi har ikke kunne gennemføre nogle opvisninger, så nu laver vi et lotteri for vores medlemmer i stedet, så vil vi forsøge at sælge nogle lodder til fordel for arbejdet i foreningen, siger hun.

Marie-Louise Juul Overlade repræsenterede SFF, og hun ser også frem til at kunne forkæle foreningens medlemmer. – Jeg tror vi sælger gavekortene, så der blive til en sodavand og lidt hygge for vores medlemmer. Det trænger de til, slutter hun.