Tre elever fra hhv. Tingagerskolen, Øhavsskolen afd. Svanen og Broskolen afd. Bøgehøj er hen over weekenden testet positiv for COVID-19. Alle elever på de berørte årgange, samt de lærere, der har undervist eleverne, er nu hjemsendt til test.

De tre elever, der er testet positive for COVID-19, er hhv. en elev på 9. årgang på Tingagerskolen i Ringe, en elev på 8. årgang på Øhavsskolen afd. Svanen i Faaborg og en elev på 7. årgang på Broskolen afd. Bøgehøj i Årslev.

Skolerne har i samarbejde med kommunens sundhedstjeneste hjemsendt alle elever på de respektive årgange til test, selvisolation og fjernundervisning.

De berørte elever og lærere skal blive hjemme, selvisolere sig og testes for COVID-19. Selvisolation betyder både, at man ikke kommer i skole, og heller ikke deltager i fritidsaktiviteter eller sociale arrangementer som fx legeaftaler.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Årgangenes forældre samt ansatte på skolerne er orienteret om udbruddet samt retningslinjer for test og selvisolation.