Fredag morgen er 12 spillere samt en træner fra Faaborg ØHs serie 1 hold på herresiden sendt i isolation.

Det sker, efter at en modstander fra Odense-holdet DHG er testet positiv for covid-19, og da de to hold mødtes i en kamp i Korinth Hallen tirsdag aften, så må alle Faaborg ØH spillere nu isolere sig selv, til de har været igennem to coronatests de kommende dage.

– Vi blev kontaktet af DHG her til morgen, og fik beskeden om, at en af deres spillere netop er testet positiv for Corona. Derfor skal alle vores spillere samt træneren på holdet nu isolere sig, og samtidig testes lørdag og igen mandag, før de kan vende tilbage til deres hverdag, fortæller Faaborg ØH formand Jens Blom overfor Det Rigtige Faaborg.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her
Faaborg ØH formand Jens Blom

Han er ikke overrasket over situationen, men havde forventet, at det ville ske på et tidspunkt.

– Det var et spørgsmål om tid, før det opkald kom. Nu håber jeg ikke, at nogle på vores hold er smittet, det vil være katastrofalt for sporten. Indtil videre har der nemlig ikke mig bekendt været tilfælde, hvor smitten har spredt sig til modstandere under kamp eller for den sags skyld til holdkammerater under træning. Sker det, så frygter jeg, at sporten lukkes helt ned, forklarer Jens Blom.

Faaborg ØH har en klar procedure, hvis det på et tidspunkt viser sig, at en af klubbens spillere, trænere eller øvrige frivillige bliver ramt af coronasmitte.

– Vi har helt klare retningslinjer og en køreplan parat, hvis det skulle ske, men ligesom resten af samfundet, så ændrer tingene sig også hele tiden i vores verden, så vi justerer løbende vores beredskab, slutter Jens Blom.

En af de spillere fra klubben der er sendt i isolation er Jeppe Holm.
Til daglig er han butikschef hos Intersport i Faaborg, men må nu bruge de næste dage alene i sin lejlighed.

Jeppe Holm er sendt hjem i isolation

– Jeg har ingen symptomer, men bliver selvfølgelig hjemme, og lader mig også teste i morgen lørdag og igen på mandag. Så håber jeg selvfølgelig, at jeg ikke er smittet. Men det er da svært ikke at tænke lidt på, hvem jeg har været sammen med siden kampen i tirsdags, og jeg har da også ringet rundt til dem, jeg har været sammen med i længere tid og informeret dem om situationen, selvom det ifølge Corona-hotline ikke er nødvendigt, fortæller Jeppe Holm.