To elever fra hver sin 7. klasse på Øhavsskolen i Faaborg er testet positiv for COVID-19. Alle elever på skolens 7. årgang, samt de lærere, der har undervist eleverne, er nu hjemsendt til test.

Skolen har i samarbejde med kommunens sundhedstjeneste besluttet at hjemsende alle 7. klasser på Øhavsskolen til test og selvisolation, efter to elever fra årgangen er testet positive for COVID-19. Det samme gælder for de lærere, der har undervist i 7. klasserne. Der bliver nu etableret fjernundervisningen for de hjemsendte elever på årgangen.

De berørte elever og lærere skal blive hjemme og selvisolere sig, indtil man har fået to negative testsvar. Selvisolation betyder både, at man ikke kommer i skole, og heller ikke deltager i fritidsaktiviteter eller sociale arrangementer som fx legeaftaler.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Årgangens forældre samt ansatte på skolen er orienteret om udbruddet samt retningslinjer for test og selvisolation. Skolen forventer, at elever og lærere kan være tilbage på skolen til fysisk undervisning torsdag i kommende uge, såfremt de har fået to negative testsvar.