Den 21. marts tiltrådte Pernille Moustgaard som formand i Horne Fitness på Egsgyden i Horne. De 80 medlemmer, der indtil nu har været selvtrænere i Horne Fitness, kan se frem til kyndig instruktion, da Pernille Moustgaard den 19. januar afsluttede sin fem måneder lange uddannelse som lægeeksamineret fitnessinstruktør og personlig træner.

Med Pernille Moustgaard i centret håber de på at komme op på 100 medlemmer, og de tilbyder nu gratis instruktion med uddannet instruktør i forbindelse med indmelding. Herudover bliver det muligt at tilkøbe et træningsprogram, enkelttimer eller længere forløb.

– Jeg har engageret mig i Horne Fitness, da jeg gerne vil hjælpe folk med at træne rigtigt. På den måde undgår de skader og får mest muligt ud af øvelserne. Et personligt program kan være med til at få træningscentrets muligheder til at åbne sig, mange er fx bange for de frie håndvægte, forklarer Pernille Moustgaard.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Udover træning, så har Pernille Moustgaard også uddannet sig indenfor kost og ernæring. Det bliver derfor muligt for medlemmerne at få gode råd og vejledning i forbindelse med træning eller ved ønske om vægttab, som Pernille Moustgaard også arbejder med i forbindelse med hendes arbejde som hypnoseterapeut.

På sigt drømmer Horne Fitness og Pernille Moustgaard om at kunne udvide faciliteterne, så det bliver muligt at lave holdtræning og spinning.

Har man lyst til at prøve Danmarks måske billigste træningscenter, så kan man kontakte Pernille Moustgaard på 52111656, eller Jonas Elmerdahl på 21474520.

– Tag gerne en hel flok venner og veninder med, så kan vi give fælles instruktion og gøre træningen rigtig sjov, siger Pernille Moustgaard.

Det 80 kvm store fitnesscenter er åben dagligt fra 6-22.