Pr. 1. september overtager Charlotte og Christian Hotel Faaborg. Parret flyttede til Faaborg i 2015, hvor de boede en periode på Hotel Faaborg. Charlotte Stiller blev omgående forelsket i hotellet og ytrede, at det sted måtte hun selv eje en dag. Den dag kom hurtigere, end hun havde forventet.

– Vi havde kontakt med Peter og Linda Stærke, som driver både hotellet og Magasingården. De ville gerne sælge, og så brugte vi vores sommerferie på at overveje det. Da vi kom hjem, rykkede vi på det, forklarer den nybagte hotelejer, Charlotte Stiller.

Både deres bank, Sparekassen Sjælland Fyn, og Faaborg-Midtfyn Kommune var meget hjælpsomme i forbindelse med købet, og der blev handlet hurtigt. Charlotte Stiller havde de rette erfaringer, og regnskaberne så fornuftige ud.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Parret overtager hotellet og en enkelt stuepige pr. 1. september. Christian Stiller fortsætter sit fuldtidsjob som rejsemontør, mens Charlotte skal være morgenmadsfrue, rengøringskone og booking-ansvarlig.

Begejstret for Faaborg

Da Charlotte Stiller og hendes mand flyttede fra Odense til Faaborg i 2015, var de overraskede over, hvor speciel en stemning, der er i Faaborg.

– Vi vidste hurtigt, at her ville vi blive gamle. Faktisk var jeg forundret over, hvorfor der ikke har været nogen, der har råbt det ud til hele Danmark ‘se, hvad vi kan i Faaborg’. Her er så skønt, fortæller Charlotte Stiller.

Charlotte og Christian har hurtigt fået et solidt netværk i Faaborg, hvor Charlotte også er formand for Vores Faaborg & Egn. Hun er forelsket i stemningen i byen, som hun kalder ‘lille Toscana’, og den entusiasme vil hun bringe ind i sit virke som hoteldirektør.

– Jeg giver mig altid 200 %. Jeg vil fortsætte mit engagement i Faaborg og turismen i byen, og fortsætte med at skabe aktiviteter i byen. Hotellet har en hyggelig gårdhave, som kunne danne ramme om by-aktiviteter, forklarer Charlotte Stiller.

Selvom Charlotte Stiller altid har vidst, at hun har en interesse i at blive selvstændig, så er det med sommerfugle i maven, at hun starter i sin nye rolle. Hun har planer om at fortsætte den franske stil, som Linda og Peter Stærke har indrettet hotellet med, og som noget nyt vil hun begynde at lede efter en restauranter, der kunne have interesse i at leje sig ind og tilbyde aftenbespisning.

I magasin-gården glæder Linda Stærke sig over, at det er Charlotte og Christian, der over hotellet.

– Vi har drevet hotellet og Magasingården i 15 år, og det er jo vores lille barn, vi nu giver videre. Jeg tror, vi ligner hinanden meget, og at Charlotte også brænder for at give sine gæster en god service, fortæller Linda Stærke.

Mens Charlotte Stiller betjener gæsterne på hoteller, får Christian tjansen som ‘vicevært/handymand’, hvor han skal renovere de otte badeværelser, der endnu ikke er renoveret.