En elev i 8. klasse på Tingagerskolen i Ringe er testet positiv for COVID-19.

Eleven var i skolen en enkelt time i mandags og tog derefter hjem. Da eleven derfor ikke har nået at holde frikvarter på skolen, er det kun en lærer samt den klasse, eleven går i, der hjemsendes til isolation og to COVID-19 test. Isolationen gælder både for skole, fritidstilbud og sociale arrangementer.

Der er i samarbejde med Sundhedstjenesten foretaget smitteopsporing, og den pågældende klasse og lærer er hjemsendt og bedt om at blive testet 2 gange – første gang på 4. dag (fredag) og igen 6. dag. Indtil første testsvar foreligger skal eleverne være hjemme i isolation.

- Annonce -

Forældre, medarbejdere og elever er blevet orienteret om situationen via Aula.

Den positive corona-test kommer efter en periode, hvor antallet af smittede ellers er faldet markant i Faaborg-Midtfyn.