Louis Nielsen i Faaborg tilbyder gratis synstjek i butikken i Faaborg, Torvegade 25 C.

Det sker mandag og tirsdag den 1. og 2. april, når butikken får besøg af optiker Dorte Scheel Hansen, som har mange års erfaring i optikerbranchen. Sammen med butikkens øvrige eksperter byder Dorte på gratis konsultation og rådgivning, hedder det i en pressemeddelelse.

– Til denne særlige lejlighed får vi besøg af Dorte, der undersøger, om dit syn har ændret sig, om dine briller stadig passer til dit syn, eller om det er muligt at gøre dit syn endnu skarpere. Det eneste, du skal gøre, er at bestille tid og møde op i butikken, fortæller chefoptiker hos Louis Nielsen i Faaborg, John Tornhøj. Et synstjek er altså både for dig, der ikke er brillebruger, og for dig, der i forvejen bruger briller, men som ønsker at få tjekket, om de fortsat passer optimalt til dit syn.

– Dorte foretager en måling af øjets fokusering, som kan give vigtig information om, hvorvidt briller og syn stadig passer sammen, fortæller John Tornhøj og fortsætter:

– Vi har tidligere prøvet noget lignende, og det har været en ekstra service, som kunderne har været meget glade for.

Pladserne hos Dorte fordeles efter først-til-mølleprincippet. Det er gratis, og tilmelding kan ske i butikken hos Louis Nielsen i Faaborg eller på tlf.: 96325058.