Det sociale værested Havnestuen i Faaborg har hængt den røde lygte ud.

Der er ikke plads til flere om bordene, når julemaden serveres den 24. december.
Hver en krog af lokalerne i Havnegade er udnyttet, når de 45 gæster, imellem 9 og 95 år,  sætter bestikket i and, flæskesteg og risalamande. Havde der kunne klemmes en julegæst mere ind, så var nogle af de ca. 20, der har tilmeldt sig for sent, også lukket ind.

MEN pladsmanglen i værestedet er ikke den eneste udfordring.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Der mangler nemlig også frivillige til at hjælpe med julemiddagen.
– Vi plejer at være godt dækket ind med hjælpende hænder juleaften, men i år mangler vi altså nogle frivillige, for at det hele hænger sammen. Mit håb er, at der sidder nogle, der har lyst til at give en hånd med, og være med til at gøre en forskel for de gæster der skal holde deres jul her, lyder bønnen fra Havnestuens madmor, Anne Jensen.

Har du lyst til at hjælpe i Havnestuen juleaften fra kl. 16 til 21, så hører Anne Jensen meget gerne fra dig.

Hun kan kontaktes på tlf.: 21 90 02 85.