Landslagteren får foodtruck til Faaborg

Fra denne uge bliver det nemmere at få små lækre “hapsere” på gaden i Faaborg.

Det er Landslagteren Mad Med Mere, der står bag tiltaget med en lille udgave af de populære køkkener på hjul.

Fra den 15. december og året ud kommer det lille rullende madmekka til at tage plads overfor butikken i Mellemgade, og der venter en menu bestående af hjemmelavede lækkerbiskner som slagterburgere, hjemmelavede grillpølser og en julet sandwich med andelår, hjemmelavet rødkål og en frisk orange-mayo.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

– Jeg er helt vild med streetfood-konceptet, hvor man kan få små lækre retter i hænderne direkte fra panden eller gryden, og nu synes jeg vi skal prøve det af i Faaborg.
Jeg håber, at tiltaget kan være med til at skabe liv omkring butikken og give de julehandlende en ekstra oplevelse sprængtfyldt med smag, fortæller slagtermester Kenneth Guldhammer.

Han har selv mere end 1500 kunder i sin butik den 22. og 23. december, og de kan nu blive forkælet lidt ekstra, mens de venter på at få julens mad med hjem.

– Alt hvad der bliver serveret fra bilen, er lavet i vores eget køkken. Jeg kan godt lide tanken om, at en time efter vi hakker kødet ,så ligger det i en burger i hånden på en kunde, siger Guldhammer.

Foodtrucken bliver rullet på gaden igen i uge tre, hvor Kenneth Guldhammer kan fejre 10-års jubilæum, som indehaver af Landslagteren Mad Med Mere.

– Der laver vi et brag af en “fest” i butikken med masser smagsprøver, gratis hjemmelavede pølser og rigtige gode tilbud, lover Kenneth Guldhammer.

Slagtermester Kenneth Guldhammer åbner foodtruck i Mellemgade.