Faaborg ØHs 2. division i nyt samarbejde

Faaborg Klinikkens behandlerteam & Faaborg ØHs 2. division Herrer har indgået en aftale om at passe godt på holdets spillere igennem sæsonen.

Behandlerteamet med udgangspunkt i Herregårdscenteret er en alliance mellem tre behandlere: statsautoriseret fodterapeut Maja M.B.R Kamstrup, Shiatsu-terapeut Peter Laust Hansen og fysioterapeut og akupunktør Niels Karnøe Sørensen.

– Vi har udformet et unikt koncept som ikke før er set i sport. Det unikke ligger i, at vi har et tæt tværfagligt samarbejde, der favner spillerne helt fra føddernes kontakt med underlaget, til kroppens funktion og det mentale aspekt, udtaler Indehaver af Faaborg Klinikken Maja Kamstrup.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

– Vi har som mål at begrænse omfanget af eventuelle skader. Det kan vi ved at hver spiller får et helt fast behandlings interval af alle 3 behandlere der strækker sig over hele sæsonen. Vi lægger kræfter i det forebyggende behandlingsforløb, da det er her vi opdager ubalancerne. Dette unikke koncept gør at vi lærer spillernes fysiske tilstand og mentale balance godt at kende.

 

– Ole Billum der er sponsoransvarlig hilser behandle teamet meget velkommen. Maja Kamstrup henvendte sig til mig for nogle måneder siden og præsenterede konceptet. Det lød interessant og noget som jeg så absolut mente måtte afprøves. Derfor har vi indgået en kontrakt der lyder på sæsonen 2017 /18, og så ser vi hvad det vil bære med sig af gode kræfter til 2 division teamet.

Faaborg ØH cheftræner Johnny Hvid Sunesen bifalder ligeledes konceptet og var ikke i tvivl om, at invitere behandler trioen indenfor. Det er helt sikkert noget vi gerne vil afprøve. Alle sejl skal sættes til, i forbindelse med FØHs oprykning til 2 division. Spillerne presses maximalt og den måde behandler konceptet er skruet sammen på, viser seriøsitet, og jeg er ikke i tvivl om at spillernes fysik og helbred er i gode hænder.