For et halvt år siden overtog Inge og Nina von Essen ejerskabet af Shell Faaborg, som mor og datter med stor succes havde forpagtet siden 2021. Nu kan familieejerskabet se tilbage på et 2023 med flot fremgang i forretningen, nye medarbejdere og stigende trafik på både tankstation og tilstødende blomsterbutik. Den 23. februar markerer de nye ejere derfor den positive udvikling og inviterer samtidig til 30-års fødselsdagsfest med masser gode tilbud.

Der er allerede sket meget hos Shell på Assensvej 102 i Faaborg siden de to generationer von Essen for seks måneder siden skiftede titlen som forpagter ud med titlen som ejer af den velbesøgte tankstation.

Et er, at mor og datter har fået foden under eget bord og købt grund, tankstation, vaskehal og det tilstødende ”Blomsteriet”. Noget andet er, at fremgangen i forretningen forsatte i 2023 med et plusresultat, der er vokset ca. 30 procent, fortæller Inge von Essen.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

– Vi har lagt stor energi i at fastholde den gode ånd og service, som Vivi var synonym med, inden vi kom til i 2021. Samtidig har vi også sat vores egne initiativer i gang, som vi heldigvis kan se, at kunderne er glade for. Den positive fremgang i forretningen gør, at vi både har mod på og økonomi til at fortsætte udviklingen, siger hun.

Blandt ændringerne fremhæver Inge von Essen bl.a. den nye indretning af butikken, der har sat det store udvalg af friske madvarer endnu mere i spil, men også samspillet med den tilstødende blomsterbutik, Blomsteriet, er styrket yderligere. Ligeledes er pakkeshoppen vokset kraftigt, og er i dag en butik i butikken, der giver liv og trafik, og det i en grad, så Shell i Faaborg i højsæsonen op til jul håndterede mere end 6.000 GLS-pakker på vegne af Faaborgs borgere.  

– Som lokal forretning er vi naturligvis helt afhængige af, at kunderne støtter op og synes godt om de tiltag, vi laver. Derfor synes vi også, at vi i forbindelse med Ninas 30-års dag, vil fejre både dagen og det første halve år som ejere af Shell Faaborg sammen med kunderne, siger Inge von Essen.

Den 23. februar inviterer familien von Essen derfor til stor fest på Shell i Faaborg. Ud over, at der fra morgenstunden vil være en gratis kaffe og brunsviger, kører butikken hele dagen en stribe 30-kroners tilbud og uddeler Ferrari modelbiler til de mindste kunder. Dertil kommer, at oktanglade bilister kan se frem til at tanke Shell V-Power brændstof til nedsat pris i tidsrummet 12-17.00.

– Vi har mange kunder i specialbiler og ældre biler, der faktisk kører et stykke vej for at få højoktan på bilen her hos os og tanker trofast. Her har de ugentlige biltræf på havnen hele sommeren helt sikkert været med til knytte et godt bånd til områdets bilentusiaster, siger hun.

– Når vi nu fejrer os selv, skal der også være lidt til den gruppe af kunder, så i fem timer sænker vi prisen på vores topbrændstof, så både de faste kunder og andre interesserede kan prøve den ypperste kvalitet til prisen for normal Shell benzin og diesel. Er du blandt de første 100, der benytter dig af den mulighed, kvitterer vi med en gratis bilvask oveni, tilføjer hun.

På dagen vil Nina og Inge von Essen være hjulpet godt på vej af de i dag tre faste ansatte hos Shell i Faaborg. Dertil kommer flere af de unge, der også har fået arbejde på den driftige tankstation i ydertimerne, siden mor og datter tog over i 2021.