I anledningen af Faaborg Musikforenings 175-års jubilæum, har man valgt at give fynboerne en gave. En minifestival med musik i alle genre. Billetterne er ikke gratis. Men næsten!

Hundrede kroner. Og halv pris for børn og studerende. Det er den beskedne pris Faaborg Musikforening har sat for en kæmpe musikalsk oplevelse. Der er seks koncerter at vælge mellem i forskellige genre. 

– Vi er landets ældste musikforening, og det skal selvfølgelig fejres med manér,” siger formand Kirsten Styrbæk. ”Den bedste gave vi kan få, er at folk kommer og får sig en kæmpe oplevelse. Gerne sammen med venner og familier.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Med de billige billetter er der også mulighed for, at folk kan komme afsted, selvom det er økonomiske hårde tider. 

– Det er musik af højeste klasse og i mange genrer” supplerer bestyrelsesmedlem, Teddy Bruslund. ”Vi vil gerne have folk både får en god oplevelse, og samtidig får øjnene op for de fantastiske tilbud, Musikforeningen leverer og har leveret igennem 175 år. ”

Fredag den 23. september kl 19.30 i Helios Biograf & Kulturhus, kan man opleve et af Danmarks bedste jazzorkestre. GINMAN/BLACHMAN/DAHL. De fleste kender nok Thomas Blachman som tv-værten i X-faktor, men han er også en formidabel trommeslager. Legendariske Carsten Dahl på piano og Lennart Ginman på bas.

Thomas Blachman kommer også i Helios med sine fantastiske musikalske venner

Lørdag den 24. september går det for alvor løs i Helios Biograf & Kulturhus. 

Klokken 11.00 står den i børnenes tegn med SIGURD BARRETT SHOW. Han har tryllebundet både voksne og børn på tv i Sigurds Bjørnetime, men har også over 5000 koncerter og et hav af bøger bag sig. Med sig har han Eskild Dohn på guitar.

Klokken 14.00 samme eftermiddag er der mulighed for at opleve DEN DANSKE KLAVERDUO, med Tanja Zapolski og Rikke Sandberg. Hver for sig er de to koncertpianister eftertragtede pianister i hele Norden, og modtaget priser fra hele verden. 

Klokken 16.00 indtager NOVO QUARTET scenen. En helt ung dansk-polsk strygekvartet dannet i 2018. Kaya Kato Møller, Nikolai Vasili Nedergaard, Daniel Sledzinski, Signe Ebstrup Bitsch er alle nu musikalske talenter på den internationale stjernehimmel.

Klokken 18.30 kan man som medlem af Faaborg Musikforening tilmelde sig festmiddag i Det Hvide Pakhus. Tilmelding til Kirsten Styrbæk på info@faaborgmusikforening.dk eller mobil: 40875266

Klokken 22.30 genopliver vi en gammel tradition i foreningen: Dans.
Det foregår i de nyrenoverede lokaler i BIG BEN, den tidligere Kinograf ved Klokken. Musikken leveres af legendariske BLUES BROTHERS SOUVENIR SHOW, så kridt danseskoene.

Der er garanti for fest, når Blues Brothers går på scenen

 

Søndag den 25. september klokken 16.00 afsluttes jubilæumsfestivalen med korsang.
Et af landets få professionelle kor ARS NOVA COPENHAGEN synger i Helligåndskirken i Faaborg. Der er garanteret stor musikalsk oplevelse i den nyrenoverede kirke.  

– Vi er meget stolte over programmet og håber, at rigtig mange vil tage imod vores musikalske gave,” siger formand, Kirsten Styrbæk

Kirsten Styrbæk ser frem til jubilæumsfejringen