Vinterferien står for døren, og det betyder masser af aktiviteter i Tulip-bygningen på den gamle slagterigrund i Faaborg.


Billetterne til BaggårdTeatrets fire særforestillinger af Knud Romers ABC i Tulip-bygningen i næste uge blev revet væk. Men der er heldigvis masser af andet at give sig til, når Tulip-bygningen igen åbner dørene til kreative workshops og leg i vinterferien.

Eksempelvis er biblioteket rykket ind i et stort og hyggeligt glampingtelt midt i bygningen. Her kan besøgende slænge sig i de bløde møbler med en bog eller deltage i hyggelige aktiviteter. Ugen byder også på kunsttryk, design og en spil-dag.

Alle aktiviteter er gratis. 

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Skab, leg og vær kreativ
Mandag og tirsdag
kl. 10.00-15.00

Vær med, når designer og underviser ved Billedskolen i Ringe Freja Fyhn inviterer til kreativ workshop. Her kan du kan designe sjove skulpturer, fine postkort, bogmærker mv.


Lav dit eget kunsttryk
Torsdag og fredag
kl. 10.00-16.00

Med udgangspunkt i udstillingen “Arithmos” hos Skitsehandlen i Faaborg får du mulighed for at lave dit eget kunsttryk under kyndig vejledning af billedkunstner Kristian Blomstrøm.

Kunsttrykkene vil blive trykt i oplag af 10 stk, A3-format og i 2-3 forskellige farver, per deltager.


Fabelagtig danseforestilling
Mandag og tirsdag
Kl. 15 og kl. 17

Oplev forestillingen KNUD ROMERS ABC – ET MUSIKALSK DANSEALFABET fra Baggård Teatret i Svendborg. Forestillingen er gratis, men du skal have billet. 

Du må godt spille bold indenfor 
Onsdag
Kl. 10.00-16.00 

Vær med, når vi omdanner det gamle slagteri til en slagmark for badminton, basket og backgammon. Onsdag i vinterferie kan børn og unge kæmpe mod hinanden i forskellige sportsgrene og brætspil. Der er også plads til at fordybe sig med en bog eller fedtfarver uden at kæmpe om førstepladsen.

Få en særlig biblioteksoplevelse
Et stort og hyggeligt glampingtelt er rykket ind i Tulip-bygningen. Inviter dine voksne med ind til hygge i biblioteksteltet. Der vil være højtlæsningsbøger, og både børn og voksne kan slå sig ned i de bløde møbler og læse en bog eller bladre i nogle af de lækre magasiner, vi har med. Mandag, torsdag og fredag kan du være kreativ, mens de voksne for sig en kop te eller kaffe.

Lav en monsterbog
Mandag og torsdag 
Kl. 10.00-14.00
Er du vild med monstre OG bøger? Som kom ned til Tulipbygningen i vinterferien – her du kan nemlig lave den vildeste monsterbog til din bogreol!
Her forvandles helt almindelige bøger til spændende monstre med 2, 3, 4 eller flere 100 øjne, hugtænder, horn, fjer og meget, meget mere. Fantasien har frit spil og din monsterbog kan blive lige præcis, som du vil have den. En monsterbog pynter på en bogreol, så du må selvfølgelig tage den med hjem.

Lær at strikke
Fredag kl. 10.00-14.00
Her sidder bibliotekets strikke-ekspert, Camilla klar med pinde og garn. Du kan lære at slå op og strikke ret – måske også vrang, hvis du er hurtig.
Måske er det starten på en grydelap eller et halstørklæde? Hvis du allerede er i gang, men er gået lidt i stå, er du også velkommen. Så finder vi strikkeglæden frem sammen.
Du behøver ikke medbringe andet end lyst til at strikke.

Adresse:
Tulip-bygningen, Værftsvej 8, 5600 Faaborg