Foreningen STORM kan nu endelig igen invitere til STORM Folkefestival på Stormgården i Haastrup.

I 2019 afhold foreningen et brag af en folkefest og nu er det tid til at feste, danse og spille igen.

På lørdag den 4 september kl 10.00 starter festlighederne i Haastrup på Stormgården, Trekanten 1, 5600 Faaborg.  Blandt musikerne i år er en del kendinge men også nye navne så som Mames Babegenush og Christian Juncker. 

– Mames Babegenush er et fantastisk liveorkester og vi glæder os til at kunne præsentere dem lørdag den 4 september kl. 20.00. Mames Babegenush mikser det bedste fra den jødiske, østeuropæiske og danske musiktradition. De har tidligere spillet på Carnegie Hall i New York, Det Kongelige Teater i København og på Roskildefestivalen, men næste lørdag spiller de altså lige her, fortæller Gitte Stovgaard-Hansen.

Herudover lægger den folkekære musiker Christian Juncker vejen forbi Haastrup. Han står bl.a. bag landeplagen ”Mogens og Karen” og har lavet titelsangene til tv-serierne ”Kurs mod fjerne kyster” og ”Kurs mod danske kyster”. Juncker spiller på STORM-scenen lørdag d. 4. september kl 15.00.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

– Entréen er gratis, øllen er kold og kaffen varm. Hvis I har mulighed for det, så giv os gerne et tip om, hvor mange I kommer ved at tilmelde jer på www.stormfolkegaard.dk og ellers så bare KOM, lyder det fra arrangørerne.