Tekst/foto: Christina Bøgebjerg

Far trænger til nye arbejdssko, og mor mangler en skiundertrøje i uld.
Men du får ikke set dine forældre inden jul, og du aner ikke, hvilken størrelse sko far bruger, når han skal have plads til sine elskede uldstrømper. Mor er slank, men er hun lidt for barmfager til en størrelse S?

For nogle vil det føles som et sats at købe tøj og især sko til andre på nettet. Men hos Lebock er man klar til at lægge sig i selen for at sikre en god købsoplevelse, også i deres webshop.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Som et led i vores kampagne, hvor vi sætter fokus på den lokale nethandel, har vi besøgt indehaver Lene Bock hos Lebock på L. Frandsensvej til en snak om det at drive en butik på nettet.

Vejledning er kodeordet for Lene og hendes medarbejdere i Lebock.

– Vi ved, at det kan være en udfordring at finde de rigtige størrelser, også når det er til køberen selv. Vi opfordrer derfor alle til at ringe eller skrive en mail til os, en service mange også benytter sig af, fortæller Lene Bock.

Hun anbefaler ofte kunderne at måle sålen på en sko fra gavemodtageren, da størrelser kan variere alt efter mærke og model.

– Herefter kan man enten ringe eller skrive en mail til os og oplyse antal cm, så vejleder vi om, hvilken størrelse du sandsynligvis skal have. Målene kan også skrives i kommentarboksen i forbindelse med bestillingen. Vi anbefaler som regel også at bestille to numre, så man kan returnere den størrelse, der ikke passede, hedder det.

Butikken på L. Frandsensvej holder som udgangspunkt kun åbent en håndfuld gange om året. Webshoppen er deres primære platform for salg. En stor del af kundekredsen er fra resten af landet, hvilket kan skyldes, at de tidligere har været leverandører af arbejdstøj til større offentlige kunder, som derigennem har fået kendskab til Lebock.

Det meste af tøjet i butikken og på webshoppen er outlet, og er som udgangspunkt udgåede modeller. Varesortimentet indeholder dog altid både strømper, en arbejdssko til far, skiundertrøjen til mor, og arbejdstøj, fleeces og windbreakers.

– Du kan som udgangspunkt ikke købe gavekort på webshoppen, men skriv eller ring endelig til os, så kan vi som regel ordne det vha. en MobilePay transaktion, lover Lene Bock.

Lebock Fodtøj pakker meget gerne dine gaver ind, også når du bestiller dem i webshoppen. Du skal blot anføre det i kommentarboksen i forbindelse med bestillingen.

Lebock yder også ekstra service i forbindelse med julen.

– Du har helt frem til mandag d. 21. december 2020 til at få bestilt gaverne. Bestil dog gerne i så god tid som muligt, hvis du vil være sikker på at gaven når frem. Normalt gælder vores returret i 14 dage, men omkring jul kan du få returneret gaverne helt frem til 21. januar 2021. Har du købt varer i forbindelse med julen, vil du kunne pengene retur, også for outlet varer, såfremt de ikke er blevet brugt, blevet beskidte eller på anden måde er beskadigede.

Uanset om du vælger at købe din gave på webshoppen eller i den fysiske butik på L. Frandsensvej 2 på de udvalgte åbningsdage, er du velkommen de følgende torsdage i december, hvor Lebock holder åbent fra klokken 12 til 18, og Lene lover både julemusik og juleknas.

Lebock blev grundlagt af Ole Bock. og CEO Lene Bock står for den daglige ledelse.
Lebock er som udgangspunkt en webbutik.
Et par gange om året holder de Outlet i lagersalgs butikken på L. Frandsensvej 2,
og her til jul er det hver torsdag i december måned fra klokken 12 til 18.