- Annonce -

Virksomheder kan nu få hurtigere betaling for varer og tjenesteydelser. Flere tiltag er på vej.

Økonomiudvalget i Faaborg-Midtfyn Kommune har besluttet en række tiltag for at understøtte erhvervslivet i den igangværende krise forårsaget af coronavirus/covid-19.

Et af tiltagene er, at Faaborg-Midtfyn Kommune fremrykker betalingen af fakturaer til de private virksomheder, som ønsker det. Det sker for at styrke likviditeten i de private virksomheder

Hvordan foregår det?
Ordningen træder i kraft med det samme. Hvis private virksomheder ønsker at få fremrykket en betaling for en fremsendt faktura, skal de skrive til okonomi-vp@fmk.dk.

I mailen skal virksomhedens cvr-nummer og de relevante fakturanumre. Udbetalingen vil i de fleste tilfælde kunne ske i løbet af tre-fire hverdage.

Faaborg-Midtfyn Kommune vil løbende melde ud, hvor mange betalinger, der er fremrykket, og hvor stort et beløb, det drejer sig om.

Nødpasning og refusion til flexjobbere
Udover fremrykkede betalinger kan alle privatansatte forældre, der ikke har andre muligheder, få passet deres barn i nødpasning på skole eller daginstitution/dagpleje. 

Samtidig vil virksomheder, der har ansat flexjobbere, også få fremrykket udbetalingen af deres refusion.

Borgmester: Vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe erhvervslivet

- Annonce -

Hans Stavnsager (S) siger:

”Coronavirussen rammer alle dele af vores samfund, og vores lokale erhvervsliv er lige som resten af Danmark og verden ramt af en ekstrem usikkerhed. Derfor vil vi fra Faaborg-Midtfyn Kommunes side gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe virksomheder og erhvervsdrivende gennem krisen. Nu fremrykker vi betaling af fakturaer og refusion til virksomhederne, men i de kommende dage vil vi også komme med yderligere tiltag for at hjælpe vores lokale erhvervsliv.”

På www.fmk.dk har vi lavet én indgang til virksomheder, hvor de kan finde alle corona-relaterede nyheder til erhvervslivet

- Annonce -