Er du kvinde, vil du forkæles, har du lyst til at blive en del af et stærkt socialt fællesskab…og introduceres til golf? Så har Faaborg Golfklub et fristende tilbud til dig.

Den 16. april og de kommende syv tirsdage lokker klubben i de smukke bakkede landskaber med et forløb kun for kvinder med det rammende navn “Kvinder & Golf”.

– Det er dog meget mere end golf, de deltagende kvinder kan glæde sig til. Vi forkæler dem blandt andet med vinsmagninger, tapas, fællesspisninger, en lækker goodiebag og meget andet, fortæller Elsebet Lundgreen, der sammen med Bente Leth står bag projektet.

- Annonce -

Skulle tanken om ternede bukser, dyrt golfudstyr eller manglende erfaring holde nogen fra at møde op sammen med veninderne, så er der ingen krav i den retning, understreger formand i klubben Jens Ferdinand. – Nej, for søren. Glem det. Hop i fritidstøjet og et par gummisko. Det andet hører fortiden til. Vi har også alt udstyr, som man kan låne, så man skal bare have sig selv med, så sørger klubben for resten, smiler han.

Elsebet Lundgreen træner sit put i det smukke forårsvejr

Har man først prøvet golfsporten, så er den svær at slippe igen, og det har Faaborg Golfklub faktisk imponerende statistikker, der understøtter. – Vi har en af de højeste fastholdelsesprocenter i landet, og det er vi naturligvis stolte af. Årsagen er helt sikkert det stærke sociale liv, der er i klubben. Der venter så mange åbne arme, og hjælpsomme hænder på de nye medlemmer, der vælger at melde sig ind i vores klub. At vi så samtidig har en af de smukkeste og mest velplejede, man kan finde, skader jo heller ikke, smiler Jette Wulff, sekretær i bestyrelsen.

En bestyrelse der har travlt med praktiske gøremål i øjeblikket, da hele klubben er i gang med en større renovering. – Vi har selv været i arbejdstøjet, har spartlet, malet og i det hele taget frisket vores dejlige bygninger op, forklarer formand Ferdinand, der selv har været i kedeldragten i flere omgange.

Træner Andreas Søndergaard giver gode råd, og er også tilknyttet projektet “Kvinder & Golf”

Der er plads til 25 kvinder på “Kvinder & Golf”, og man tilmelder sig på info@faaborggolfklub.dk eller ved at ringe til sekretariatet på 6261 7743. Prisen er 1299 kroner for forløb, forplejning, aktiviteter, lån af udstyr, goodiebag og meget mere.

Det smukke klubhus ved Faaborg Golfklub

Fakta om Faaborg Golfklub:
Klubben har lige under 600 medlemmer
100 frivillige
To fuldtidsansatte greenkeepere samt en elev
Har netop investeret i en avanceret boldopsamler-robot, der henter, vasker og klargører bolde på klubbens drivingrange.

Sådan ser den ud. Robotten der fremover indsamler og vasker de mange bolde på driving range.