Har du savnet Spisehuset?

Så er der godt nyt. Slagtermester Kenneth Guldhammer, der de seneste mange år har stået i spidsen for Landslagteren i Torvegade, åbner inden længe Slagterens Spisehus i lokalerne, der indtil for halvandet år siden husede Spisehuset. Ud over spisested, så bliver der også bygget en sandwichbar, med tårnhøje ambitioner.

– Jeg forventer at åbne den 1. juni, men der er stadig en masse praktik, der skal styr på, så jeg kan ikke sige det mere sikkert, end at jeg forventer at åbne der, smiler han.

Konceptet for spisestedet er der til gengæld ikke den mindste tvivl om. Køkkenet er lille, men ambitionerne kæmpe store. 

- Annonce -
Guldhammer er allerede forelsket i udsigten fra sit nye spisested

– Vi kommer til at holde åbent hele året, og menukortet vil blandt andet indeholde gode bøffer, burgere, sandwich, salater og lækre buffeter. Vi bliver et spisehus for hele familien, og vi vil servere enkel mad af høj kvalitet i smukke omgivelser med ø-havet som udsigt, forklarer Kenneth Guldhammer.

Han kommer ikke selv til at springe i kokketøjet, men har samlet et godt team, der skal sikre succesen i den branche, han kun kender ganske lidt til.

– Jeg har været slagter i 20 år, og ved alt om kød, men hvis jeg skal lave mere end sovs og kartofler til familien, så er jeg udfordret. Jeg ved, hvordan tingene skal sættes sammen, kan lave et koncept, finde gode kollegaer, motivere dem til at trække igennem og have det sjovt samtidig, siger han, og understreger, at der er ansat en kok udefra, ligesom han også har fundet resten af det team på en 8-10 stykker, der er nøglen til at lykkedes med missionen.

Køkkenet er lille, men ambitionerne store i Slagterens Spisehus

Kenneth Guldhammer er meget bevidst om prisniveauet på sit nye spisested, og man   bliver ikke flået for et måltid mad til hele familien.

– Jeg kommer til at gå aggressivt til værks, præsentere et højt niveau og lave priser. Jeg har aftalt en prøveperiode på et år med Peter Jensen og Finn Schaarup fra DTE-Byg, der ejer bygningerne, og vi er begge meget opsatte på, at det her bare skal lykkes, fortæller Guldhammer.

Ud over selve Spisehuset, så bliver der etableret en sandwichbar i den del af bygningen, der vender over mod Havnebadet. Her skal der sælges ikke mindre end 20.000 sandwich om året, før den tidligere slagtermester er tilfreds. – Jeg ved, hvordan man laver en god sandwich, og vi kommer til at gøre det til en god pris, og sandwichbaren får lange åbningstider helt uafhængigt af spisestedet. Det bliver stort, det er jeg sikker på, understreger han med bestemt mine.

Der bliver også fokus på mad ud af huset, særlige temaer om efteråret og den helstegte pattegris bliver der også plads til, slutter Guldhammer.