Christian Elmelund-Præstekær starter i Faaborg-Midtfyn Kommune den 1. december, og som chef for Opvækst og Læring får han ansvaret for kommunens børne- og ungeområde.

Christian Elmelund-Præstekær har siden 2016 været institutleder på Institut for Statskundskab på Syddansk Universitet i Odense, og så er han fra Faaborg, hvor han haft sin skolegang og taget en studentereksamen på Faaborg Gymnasium.

– Som faaborgenser med et højskolehjerte og en universitetshjerne glæder jeg mig rigtig meget til at starte i Opvækst og Læring. Det ligger mig meget på sinde, at vores børn og unge får en opvækst og en skolegang, der gør dem til hele mennesker. For mig handler det om, at vi sætter værdier som respekt og tillid højt i vores relationer med børnene, de unge og hinanden i organisationen. Så jeg glæder mig til at komme i gang og til at møde mine nye kolleger, siger Christian Elmelund-Præstekær ifølge en pressemeddelelse.

- Annonce -

En markant leder
Direktør Siggi W. Kristoffersen glæder sig over, at Faaborg-Midtfyn Kommune har kunnet tiltrække en profil som Christian Elmelund-Præstekær:

– Med Christian får Opvækst og Læring en chef, som kender vores kommune, og som er meget optaget af vilkårene for vores børn og unge. Samtidig er han en markant leder, som har et skarpt blik for at arbejde på tværs. Han arbejder ambitiøst og tillidsbaseret, og jeg er sikker på, at Christian vil være et stort aktiv for vores mange dygtige ledere på børne- og ungeområdet. Jeg glæder mig til at byde ham velkommen i vores chefkreds og til samarbejde med ham om udviklingen af kommunen.

Christian Elmelund-Præstekær overtager posten fra Michael Gravesen, der i sommer skiftede til en direktørstilling i Kalundborg Kommune.

Om Christian Elmelund-Præstekær:
Institutleder for Institut for Statskundskab på Syddansk Universitet siden maj 2016. Inden da har han arbejdet som blandt andet lektor og adjunkt på samme institut.
Han har en ph.d.-grad i statskundskab fra Syddansk Universitet og er matematisk student fra Faaborg Gymnasium.

Han er født 9. januar 1979 i Faaborg. Han bor i Faaborg med sin hustru og to børn.