Annonce

Ejerskifte hos Svanninge Auto & Traktorservice A/S

Efter 40 år som selvstændig mekaniker er det blevet tid til, at Åge Larsen trækker sig tilbage. Han har solgt sin andel af forretningen til yngre kræfter, og så snart høsten er i hus, skal overdragelsen markeres.

- Annonce -

Farvel efter 40 år i branchen

I 1979 grundlagde 62-årige Åge Larsen Svanninge Auto på adressen Kirkegyden 34. Lokalerne blev hurtigt for små til den blomstrende forretning, og i 1985 flyttede de ind i den tidligere foderstofforretning, hvor de fortsat har til huse i dag.

Herfra har Åge Larsen og hans medarbejdere repareret biler, traktorer, havemaskiner og diverse hydraulik, samt solgt nye traktorer, landbrugsmaskiner og have- og parkmaskiner.

– Jeg har valgt at sælge min andel af forretningen, men jeg vil i det næste stykke tid fortsat være her og hjælpe med salg af traktorerne og de store maskiner, fortæller Åge Larsen.

Det er 31-årige Brian M. Andersen, der har købt sig ind i forretningen, hvor han har været ansat siden 2006. Brian bliver nu værkfører for biler og skal modtage kunderne i afdelingen.

Nyt partnerskab skal fejres

Brian er nu medejer sammen med René Helding, der kom i lære hos Åge i 1983, og i 1998 købte han sig ind som medejer af forretningen.

Brian har lige afsluttet sin seneste efteruddannelse som servicetekniker.

– Løbende efteruddannelse er obligatorisk, når man er en del af automesterkæden, og det giver vores kunder en kvalitetssikring, forklarer Brian M. Andersen.

René Helding har fra juni overtaget landbrugskunderne, hvor de lige nu har lige nu travlt med høsten.

– Vi har travlt lige nu med service og reparationer på landbrugsmaskinerne, men når høsten er overstået, så lover vi vores kunder, at overtagelsen bliver markeret med et festligt arrangement, siger René Helding.

Nyt fra kontoret

Mens Åge har passet bilerne på værkstedet, har hans hustru, Karen, i alle 40 år trukket i trådene på kontoret. Også her vil kunderne støde på et nyt ansigt. Karen har valgt at stoppe sammen med Åge, og i stedet bliver det Renés hustru, Ninna, der fremover varetager opgaverne på kontoret.