Med støtte fra FilmFyn har den næste Far til fire-film fundet den perfekte location på Fyn.

Titlen FAR TIL FIRE OG VIKINGERNE siger næsten det hele, og hvis man ikke allerede har gættet det, starter filmen optagelser på Jim Lyngvilds vikingborg Ravnsborg ved Korinth i Faaborg-Midtfyn Kommune om få uger.

Mens optagelserne til filmen står på flytter Jim Lyngvild og manden Morten ud af Ravnsborg, og overlader hjemmet til filmfolket.

Lyngvild forlader dog ikke området helt i de halvanden måned optagelserne varer.

– Nej, vi har lejet et dejligt sommerhus i Horne lige ned til vandet, fortæller Jim Lyngvild overfor Det Rigtige Faaborg.

Lyngvilds smukke vikingeborg skal være kulisse til den næste Far til fire-film.

Gitte Løkkegaard og Martin Miehe-Renard har skrevet manuskriptet sammen og sidstnævnte instruerer. Udover de fire børneroller fra de tidligere to film er Martin Brygmann og Thomas Bo Larsen på plakaten.

Handlingen ligger allerede klar:

Den ellers så sammentømrede familie er i krise.
Mie og Ole kan ikke længere holde ud at dele værelse, Søs er træt af at fungere som familiens reservemor, og Far har ikke det sædvanlige overskud til at tackle Onkel Anders’ særegne opførsel.

Tilbage står Lille Per, som bare er ked af det hele. Onkel Anders tilmelder derfor familien et ophold på et familie-terapisted, hvor familien skal leve som vikinger i en uge.

I selskab med børnenes feriegæster, Olivia og August, tager familien afsted for at få styr på tingene. Med sig har de selvfølgelig også elefanten Bodil, hele familiens gamle krammedyr, som pludselig kommer til at spille en hovedrolle, da hun bliver inddraget i en af de ivrige terapeuters selvopfundne vikingeøvelser. Og hjælper terapien ikke på sammenholdet, så sker der til gengæld noget, når det er Bodils liv der er på spil!