- Annonce -

Nu inviterer Hotel & Restaurant Færgegaarden til en eftermiddag og aften med nostalgisk julehygge.

Det sker lørdag den 22.12.2018 fra klokken 16.00 – ???

Hotel & Restaurant Færgegaarden vil gerne byde alle faaborgensere, der er i byen for at fejre julen, til en uformel hyggeaften. Arrangementet starter fra klokken 16.00 – hvor man kan købe et glas stikkelsbærbobler fra Det Rigtige Faaborg, en juleøl eller en af Færgegaardens mange gode vine.

Imens vil der være forskellig underholdning, hvor mange af stedets gæster igennem tiderne vil komme og fortælle røverhistorier om “de gode gamle dage”.

Færgegaarden har også sikret musikalsk jule-underholdning, som vil består af live “jule-musik” med numre fremført af Runi Hammer og Jens Lehrmann. Fx kan du høre John Lennons ‘Imagine’, Leonard Cohens ‘Halleluja’ og Bob Marleys ‘Redemption Song’.

Det vil også være muligt at indtage sin aftensmad, her vil køkkenet servere klassiske juletarteletter med høns i asparges ad libitum for 150 kroner (børn halv pris) – mod forudbestilling.

- Annonce -