Den 21. januar kl. 19.30 besøger Lisbet Dahl Haastrup Forsamlingshus, hvor hun fortæller om sin teater- og skuespilskarriere i foredraget ‘Undskyld, jeg blander mig’.

Foredraget er arrangeret af Haastrup Foredragsforening med støtte fra Faaborg-Midtfyn Kommunes Kultur- og Lokalsamfundsudvalg.

Haastrup Foredragsforening har længe haft et ønsket om at få den landskendte skuespiller til Haastrup, da Lisbet Dahl har et særligt tilhørsforhold til faaborgegnen.

- Annonce -

Lisbet Dahl blev i 1979 gift i Haastrup Kirke. Ægtemanden blev Preben Kaas, der på det tidspunkt ejede og boede på Trente Mølle. Et ægteskab, der var turbulent, og som kommer under behandling i foredraget.

Igennem 32 år har Lisbet Dahl har været på Dyrehavsbakken. Først som skuespiller, og siden 1985 har hun været instruktør, med en afbrydelse på 6 år.

Skuespilleren fortæller selv, at hun er flasket op med revy. Allerede som barn stod hun i kulissen, medens forældrene spillede revy på den lille scene i Aalborghallen. Hun debuterede i 1972 selv på revyscenen.

Bindende tilmelding er nødvendig.
Tlf.: 61 68 13 82
Mail.: evjobaek@gmail.com

Pris: For medlemmer 120 kr. For ikke medlemmer 150 kr.
Kaffe og kage koster 40 kr.
Der betales ved indgangen, og der modtages kun kontanter.