Louis Nielsen Faaborg fejrer fødselsdag og inviterer alle, der fylder 40 år den 9. november, ind i butikken til en gratis synstest og gratis briller efter eget valg

Louis Nielsen Faaborg fejrer 40-års fødselsdag og inviterer alle, der bliver 40 år den 9. november, ned til en ekstra fødselsdagsgave, nemlig en gratis synstest og gratis briller efter eget valg. Det er 40 år siden, at Louis Nielsen åbnede sin første butik i Danmark, det skete i Aalborg. Siden er det blevet til åbningen af i alt 77 butikker, herunder selvfølgelig den lokale Louis Nielsen Fåborg. 

Derfor fejrer chefoptiker John Tornhøj og kollegerne de 40 år ved at tilbyde gratis synstest og gratis briller til alle, der bliver 40 år på Louis Nielsens fødselsdag den 9. november.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

– Fylder du selv 40 år den 9. november, så kig ned og få en gratis synstest og et par gratis briller. Der er frit valg på alle hylder og ingen begrænsninger. Hvis du ikke selv fylder år den dag, så sig det endelige videre, fortæller Mads Nygaard, der er adm. direktør for Louis Nielsen og Louis Nielsens første optikerelev nogensinde.

John Tornhøj anbefaler, at 40-års fødselarerne booker tid i forvejen til synstest i butikken den 9. november. Det sker ved at komme ned i butikken, ved at booke tid online eller ved at ringe til butikken.

Louis Nielsen i Fåborg håber at kunne være med til at fejre byens 40-års jubilarer den 9. november i butikken og gør opmærksom på, at fødselaren skal huske at medbringe dokumentation for sin fødselsdag den 9. november.