Faaborg har fået en ny café

- Annonce -

Nu kan du igen få en sandwich og en kold cola efter træningen.

Siden den store ombygning af Forum Faaborg for alvor gik i gang, har man manglet en café  til hallernes mange brugere, men det er der nu gjort noget ved.

Den 51-årige faaborgenser Lars Stæhr er netop startet i jobbet som caféleder i de helt nye omgivelser. Han er således den første, der får lov til at gøre brug af de nye køkkenfaciliteter, der blev opført i forbindelse med ombygningen.

Lars Stæhr er udlært kok og har hovedsageligt lavet mad på havet, da han har været ansat på Langeland-Kiel linjen, Faaborg-Gelting Færgen, en fiskebåd i Norge og de seneste 15 år har han lavet mad på en borerig i Nordsøen. Nu er han gået i land.

– Jeg havde længe kigget efter et godt job på land, og da pigerne i svømmehallen fortalte, at man var på udkig efter en leder af caféen i Forum Faaborg, sprang jeg til, fortæller han.

Lars Stæhr kommer oprindeligt fra Bagenkop, men har boet i Faaborg siden 1988.
Han har ambitioner om at blive kendt for billig, god og sund mad.

– Det er jo en “Sund Café”, så der er ingen friture her, men en god fransk hotdog vil jeg gerne lave. Derudover bliver det sund mad til skolebørnene, gode varme retter og hvad folk ellers ønsker sig. Jeg er meget åben for at lytte til de ønsker, brugerne måtte have.
Det gælder også åbningstiderne. Bare kom ind og tag en snak, lyder opfordringen, fra den nye mand i køkkenet.

Allerede fra næste uge vil de første varme retter være at finde på menukortet i caféen.

 

 

- Annonce -