- Annonce -
Han sagde det sidste år.
Nu siger han det igen.

– Det bliver en svær sæson. Sidste år overraskede vi alle ved at ende på en flot fjerdeplads i rækken, men der kom vi som oprykkere og underdogs. Vores fordel var, at ingen kendte os og vidste, hvad vi stod for. Nu ved de, hvad Johnny og drengene kommer med, de kender vores kvaliteter og det hurtige spil, der er blevet vores varemærke, siger Jens Blom, formand i Faaborg ØH.

Både Johnny Hvid Sunesen og Jens Blom vurderer, at rækken i år bliver stærkere end sidste år.

– Der er kommet tre oprykkere til med gode spillere, der har erfaring fra både ligaen og 1. division, og vi skal møde både Skjerns og GOGs ligareserver – for bare at nævne nogle, siger Jens Blom.

Han er dog ikke klar til at afskrive Faaborg ØH i toppen af rækken.

– Nej, selvfølgelig ikke. Vi har selv kvaliteterne til at være med i den sjove ende. Vores trup ser god ud. Vi har mistet tre spillere og har erstattet dem med fire nye. Målet er at ende på en 5.-6. plads i rækken. Vi vil også bruge en del kræfter på en talenttrup, der skal være andethold til 2. division. Talentholdet består hovedsageligt af vores egne spillere, som vi kan tilbyde et godt træningsmiljø og samtidig give dem chancen for at være med omkring førsteholdet. Det er et projekt, vi prioriterer i år, understreger Jens Blom.

Damernes debut i divisionen

For første gang siden 1970’erne har Faaborg i år både et dame- og herrehold i divisionerne.

Det lykkedes nemlig klubbens damer at sikre en oprykning i sæsonens sidste hjemmekamp mod Gudme, og nu venter en tilværelse i 3. division for damerne.

– Vores træner, Maiken Hansen, der førte damerne til oprykning, forsætter sit gode arbejde, og vi håber selvfølgelig, at damerne kan holde fast i den gode stime og som minimum forblive i rækken. Der er flere på holdet, der har været med til at spille holdet fra serie 2 til 3. division, og jeg synes, det ser fornuftigt ud, siger Jens Blom.

Områdets håndboldfans kan altså se frem til at få mere divisionshåndbold i Forum Faaborg.

– Vi mærker tydeligt interessen for damerne. Flere sponsorer vil gerne eksponeres på damernes tøj, og hvis tilskuerinteressen fra sidste sæsons vigtige kampe holder ved, så venter der mange festlige kampdage i Forum Faaborg, slutter Jens Blom.

- Annonce -