- Annonce -

For to et halvt år siden åbnede Mette Stokholm virksomheden “Juristerne Stokholm og Crondahl” i Faaborg.

Nu har hun fundet sammen med advokat Charlotte Frimann, er blevet advokatfuldmægtig, og den 1. september dannede de selskabet Panorama Advokaterne med adresse på Kanalvej 11.

34-årige Charlotte Frimann kommer fra en stilling hos Advokat Martin Justesen i Odense, og er uddannet i Kolding. Hun bor i Ny Stenderup sammen med sine to børn på fem og syv år.

Mette Stokholm og Charlotte Frimann står bag byens nye advokatkontor.

Hun er en særdeles aktiv kvinde med egen gård, hvor hun har både heste, grise og køer i løsdrift. Fritiden går med ridning, ligesom hun har en bibeskæftigelse med at coache andre ryttere til at arbejde målrettet med deres heste.

– Jeg har glædet mig til at starte sammen med Mette. Vi skal bryde den forestilling, der er om, at advokatbranchen udelukkende er en mandsdomineret verden. Vi er to stærke kvinder, og vi kan mindst det samme som vores mandlige kollegaer, siger hun.

Charlotte Frimann kommer til at fokusere op erhvervskunderne, mens Mette Stokholm vil hjælpe de private, der har brug for juridisk hjælp. Samtidig lover de to nye partnere, at man kommer til, at se mere til dem i fremtiden.

– Vi vil være synlige i byen og i områdets netværk. Vi skal ud og møde vores mulige kunder i øjenhøjde og gøre det mindre formelt at tage kontakt til en advokat, fortæller 32-årige Mette Stokholm om samarbejdet.

Panorama Advokater holder reception fredag den 2. november fra kl. 14 på Kanalvej 11.
Her håber de, at rigtig mange vil kigge forbi til en hyggelig eftermiddag og hilse på.

 

- Annonce -