En nydelig herre blev ejer af en skinnede trompet, en ung kvinde fyldte sin barnevogn med antikke billederammer, alt i mens en hær af farverige lego-mænd skiftede hænder.

Det hele skete lørdag formiddag i Faaborg, hvor Shopping Faaborg, Vores Faaborg & Egn og Det Rigtige Faaborg afholdt Faaborg Kræmmermarked 2018.

Her fyldte mere end 60 kræmmere gaderne, og solgte ud af gode sager, der nærmest på samlebånd fik nye hjem at boltre sig i. Der var også noget at jagte for de sultne, og de mange, der bare var på udkig efter nogle hyggelige timer i Faaborgs centrum.

- Annonce -

Dagens igennem var der musik og sang i bymidten, og fra kl. 12-14 lokkede 18 spisesteder med gratis smagsprøver. Tilsyneladende en opskrift som som faaborgenserne kan lide, byen var i hvert fald fyldt med handlende dagen igennem, og der var hård kamp om både sidde- og p-pladserne i hele midtbyen.

Arrangørerne var da også vældig godt tilfredse med dagen.

– Det var været et fantastisk arrangement. Både de kræmmere og butiksindehavere jeg har talt med, har haft en travl handelsdag. At vejret var med os, var jo bare en ekstra bonus. Jeg har allerede skrevet kræmmermarkedet i aktivitetsplanen for 2019, så alle kræmmere kan godt regne med, at arrangementet vender tilbage næste år, fortæller Lars Pedersen aktivitetsformand i Shopping Faaborg.

Stine Mjaaland fra foreningen Vores Faaborg & Egn der varetog kontakten til kræmmerne, sluttede også dagen med positive tilbagemeldinger oven på handelsdagen.

– Det har været skønt at se de mange glade mennesker i byen, og når butikkerne også har haft en god handel, så går alt jo op i en højere enhed. Jeg har fået så mange opfordringer på at gentage markedet, så det ligger jo nærmest til højrebenet, konstaterede hun, da de sidste kræmmere havde pakket sammen.

Her kan du nyde Jørn Ungstrups store billedegalleri fra en begivenhedsrig dag i Faaborg.