- Annonce -

Fredag den blev Høstfesten i Svanninge cyklet i gang med et stort cykelsponsorløb omkring Svanningehallen.

Det blev en stor succes med mange deltagere og god stemning, beretter Søren Strandgård fra Svanninge Hallen. Heine Maibom var en engageret speaker og Finn Hansen skabte med sin servicevogn er god stemning på ruten, hvor mange fulgte slagets gang.

– De 20 børn gik virkelig til den, og cyklede mellem 1 og 19 omgange på 45 minutter. Hjalte Boe vandt med børneløbet med 19 omgange, mens Ida Frederiksen fik præmie for mest sponsorstøtte. Der var forfriskninger og præmier til alle børn, fortæller han.

Hos de voksne vandt Christoffer Kirk Strandgaard løbet med 43 runder, mens “cykelkongen” Ib Lillemark samlede mest støtte ind. Der blev uddelt spurtpræmier til Kim Petersen, Kasper Boe, Finn Schaarup, Inge Kirk Strandgaard, Erik Pedersen og Ib Lillemark.

Samlet blev der givet tilsagn om sponsorstøtte på 31.950,00 kr., og arrangørerne venter at løbet er tilbage igen næste år.

- Annonce -