- Annonce -

Der bliver travlhed i Brahetrolleborg kirke, når der over to dage i begyndelsen af september skal optages fire gudstjenester til DR TV. Optagelserne foregår tirsdag den 4. september fra kl. 16.00 – 17.30 og 18.30 – 20.00 og onsdag den 5. september i samme tidsrum.

Tirsdag den 4. september er det sognepræst Ole Buhl Nielsen, der forestår gudstjenesterne. Her medvirker Rasmus Fribo på saxofon, Brahetrolleborgkoret og organist Ian Heilmann samt pastoratets tre kirkesangere.

Den efterfølgende dag er det sognepræst Pernille Borum Stengaard, Allested-Vejle, der forestår den første gudstjeneste kl. 16.00. Her medvirker folkemusikensemblet ”AKS” hvori den lokale organist Lisa Balle spiller på sit hovedinstrument akkordeon, Karen Valeur spiller Cello og Carsten Rosenlund blæseinstrumenter. Kirkesanger er Allested-Vejles lokale husvikar: Jesper Buhl.
Endelig er det sognepræst Lene Matthies, Faaborg, som forestår onsdagens anden gudstjeneste kl. 18.30, bistået af Faaborg kirkes organist Bo Lerche og kirkesanger Rikke Damkjær.

Brahetrolleborg kirke er snart på tv-skærmene i hele landet.
Når DR TV optager hele fire gudstjenester over kun to dage og med tre forskellige præster fra lokalområdet, er det for at udnytte ressourcerne til et fuldt TV-hold bedst muligt.

De tre præster håber, at mange fra både menigheder og lokalområder kommer, og deltager i gudstjenesterne. Det er altid festligt med mange i kirke og god salmesang, og det vil forplante sig til TV-skærmene, når gudstjenesterne vises i fjernsynet.

Det sker på DR K:
Søndag den 23. september,
Søndag den 30. september,
Søndag den 14. oktober og
Søndag den 21. oktober, alle dage kl. 14.00.

- Annonce -