- Annonce -

Massør Jesper Thue, indehaver af Massagethuen, har netop afsluttet endnu et kursus. Kurset omhandlede den hawaiianske massageform Lomi Lomi, hvor han anvender blide og dybe strøg.

– Jeg uddannede mig som massør i 2013. Jeg vil gerne kunne tilbyde mine kunder forskellige teknikker og videreuddanner mig derfor jævnligt. Ud over traditionel massage, tilbyder jeg manuel lymfedrænage, der er en afstressende massageform, fortæller Jesper Thue.

Det seneste kursus har givet ham endnu bedre teknikker til at lindre stressramte kunder. I Lomi Lomi-massage anvender massøren en kombination af korte og lange strøg. Fokus er på velvære og nydelse, fremfor at det skal gøre ondt.

– Min nye Lomi Lomi-massage løsner infiltrationer, afbalancerer energierne i kroppen, giver bedre grounding og afstresser kroppen og sjæl, fortæller Jesper Thue.

Jesper Thue ser frem til at anvende de nye teknikker på sine kunder, både i klinikken på Smedebakken og i Det Blå Hus. Og så har han allerede nye planer, men indtil videre er disse planer hemmelige.

 

- Annonce -