- Annonce -

Massør Jesper Thue, indehaver af Massagethuen, har netop afsluttet endnu et kursus. Kurset omhandlede den hawaiianske massageform Lomi Lomi, hvor han anvender blide og dybe strøg.

– Jeg uddannede mig som massør i 2013. Jeg vil gerne kunne tilbyde mine kunder forskellige teknikker og videreuddanner mig derfor jævnligt. Ud over traditionel massage, tilbyder jeg manuel lymfedrænage, der er en afstressende massageform, fortæller Jesper Thue.

- Annonce -

Det seneste kursus har givet ham endnu bedre teknikker til at lindre stressramte kunder. I Lomi Lomi-massage anvender massøren en kombination af korte og lange strøg. Fokus er på velvære og nydelse, fremfor at det skal gøre ondt.

– Min nye Lomi Lomi-massage løsner infiltrationer, afbalancerer energierne i kroppen, giver bedre grounding og afstresser kroppen og sjæl, fortæller Jesper Thue.

Jesper Thue ser frem til at anvende de nye teknikker på sine kunder, både i klinikken på Smedebakken og i Det Blå Hus. Og så har han allerede nye planer, men indtil videre er disse planer hemmelige.

 

- Annonce -