- Annonce -

Når små og store fodboldspillere i fremtiden tager et velfortjent brusebad efter kamp eller træning i FB&IFs klubhus på Stadionvej, så kan de sende en venlig tanke til John Larsen fra JHL-Rengøring.

Et ekstra økonomisk tilskud på 27.445 kr. fra rengøringsfirmaet til den lokale fodboldklub er nemlig årsag til, at der er blevet råd til nye brusere i den efterhånden aldrende bygning.

Et par flotte malerier præger spillergangen i klubhuset.

De gamle brusere præsterede ikke længere optimalt, og var dømt til udskiftning. Flere spillere havde allerede givet baderummene det røde kort.

– Nogle af vores medlemmer og andre brugere af klubhuset sprang simpelthen badet over, fordi der ikke løb noget vand ud af bruserne, eller også var det brændende varmt, fortæller FB&IF formand Janne Westergaard.

De nye brusere gør igen badet til en fornøjelse.

Nu er der installeret nye brusere, og i det hele taget er der gang i en større renovering og vedligeholdelse af klubhuset, så det tager sig mere indbydende ud for medlemmer og gæster. Blandt andet er der et helt nyt indgangsparti på vej til stadion, og så er et nyt plankeværk med indbyggede øl- og vandholdere til tilskuerne netop sat op.

Her blæser ingen fadøl på jorden, mens man ser bold.

De rare penge til bruserne kommer af en “noget-for-noget”-aftale, som JHL har haft med klubben de seneste år. Alle der får gjort rent, pudset vinduer eller handler med rengøringsfirmaet, og oplyser koden FB&IF, sikrer klubben en bonus. Så ryger 5% af regningen nemlig direkte videre til den lokale fodboldklub, naturligvis uden at det koster kunden ekstra, understreger John Larsen.

Han er selv en ivrig sportsmand, og spiller blandet andet golf, tennis og håndbold i sin fritid. Samtidig støtter han også den lokale sport med sponsorater og aftaler, som den han har med FB&IF.

– Er der andre foreninger eller klubber, der ønsker en ligende aftale, kan de jo bare ringe slutter John Larsen.

- Annonce -