Turister og lokale kan glæde sig over knap 50 nye parkeringspladser bag den gamle Tulipbygning på slagterigrunden.

Henover sommeren bliver der arbejdet på at gøre dele af den gamle slagterigrund tilgængelige, så borgere og gæster i byen kan få glæde af området, mens der arbejdes med udviklingen af hele området. Første del, der nu er blevet åbnet, ligger på Værftsvej, bag den gamle Tulipbygning, hvor der er sat p-skilte op og gjort plads til, at knap 50 biler kan holde parkeret, fortæller Faaborg-Midrtfyn Kommune i en pressemeddelelse.

– Der er ofte run på parkeringspladserne på havneområdet, særligt i sommerperioden, derfor er jeg rigtig glad for, at vi allerede nu har kunnet gøre det muligt at udvide antallet af parkeringspladserne,” lyder det fra borgmester Hans Stavnsager.

- Annonce -

Parkeringspladserne er midlertidige og ligger i det markerede felt på nedenstående billede.

Her kan du nu også parkere.

Der arbejdes også på at få etableret midlertidig grus-parkering nærmere Frølageret og Vestkaj, blandt andet til gavn for det ugentlige veteranbiltræf om onsdagen, som trækker mange til. Desuden arbejdes der på at få genskabt forsyning til Frølageret, så det snarligt kan tages i brug til midlertidig aktivitet, ligesom den indhegnede legeplads ind mod Frølageret udvides med et lille græsareal ud mod værftet.