Lørdag findes årets Fuglekonge i Svanninge.

En tradition med hele 65 år på bagen, der lever i bedste velgående.

Torsdag aften tog de helt unge deltagere hul på årets fugleskydningsfest.
I et telt bag Svanninge Hallen kæmpede de lige som de voksne skytter med at ramme den ombejlede fugl.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

– Vi synes, det er vigtigt, at områdets børn og unge lærer traditionen at kende, så nu finder de deres egen fuglekonge efter helt samme regler som de voksne, men de skyder bare ikke med salonriffel efter fuglen, men med bolde, fortæller formand i Faldsled/Svanninge S.G. & I., Flemming Lunde.

Efter i høj stemning at have hamret tennisbolde mod træfuglen i teltet, stod det til sidst klart, at årets fuglekonge blandt de yngste hedder Laura, og naturligvis er bosiddende i lokalområdet som reglerne foreskriver.