Det er væltet ind med kandidater til “Ugens Skulderklap”.
Tusinde tak for det.

Fredag formiddag tog filialdirektør fra Sparekassen Sjælland-Fyn Lene Kragh til Shell Faaborg, for at overrække buket og rosende ord.

I den uge faldt valgt på en kvinde ualmindeligt mange kasketter på hovedet.
Hun er nemlig, her der og alle vegne i Horne Gymnastikforening.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Inge Von Essen er indstillet til skulderklappet fra flere, der nyder godt af hendes frivillige arbejde i forenigen.

Netop Horne Gymnastikforening er Inges hjertebarn.

– Jeg tog med mine børn til gymnastik for cirka 20 år siden, og her kunne jeg se, at instruktørerne havde nok at se til, så spurgte, om jeg skulle hjælpe. Det sagde de ja tak til, og nu er jeg involveret i lidt forskelligt i foreningen, fortæller hun.

Lidt er nok ikke det helt rigtige ord, for Inge er blandt andet:
Formand for Horne Gymnastikforening, instruktør på forældre/barn holder, instruktør i løbe-klubben, ansvarlig for opkrævning til lotteriet, og deltager også i det praktiske arbejde med at vedligeholde Hornes motionstræfpunkt.

– Når jeg ikke lige er aktiv i gymnastikforeningen, tager jeg også ud som autodidakt kogekone, og så sætter jeg gang i lidt aktiviteter for campisterne på Sinebjerg Camping henover sommeren. Det er motionsbanko, cykelringridning, bålpandekager og lignende, fortæller hun.

Ved siden af de mange fritidsinteresser er Inge Von Essen også på 11. år ansat som blomsterbinder og blæksprutte hos Vivi Rasmussen på Shell Faaborg.

Det betyder også, at hun faktisk selv har bundet, den buket hun fik overrakt ved dagens seance.

– Lene Kragh fra Sparekassen Sjælland-Fyn havde bestilt en buket, hvor der bare skulle gives gas, så jeg sagde faktisk til Vivi – bare det var mig, der skulle ha’ den buket, griner Inge.

Det fik hun – Stort tillykke med “Ugens Skulderklap”.

Inge Von Essen med buketten hun selv har bundet OG vundet.