Sidste sommer tiltrådte Flemming Munkesø som uddeler i Faaborg. Med sig havde han en masse gode idéer, hvoraf den største var den netop overståede ombygning.

Her er der kommet fokus på frugt- og grøntafdelingen, de økologiske varer er blevet samlet, og så er slagtermester Jannik blevet mere synlig – både i butikken og med de populære pakke-tilbud på Facebook.

Kunderne i SuperBrugsen kan nyde godt af personalets mange års erfaring og indgående kendskab til deres respektive afdelinger.

I vinafdelingen er sortimentet af specialøl fordoblet, og vinen er atter placeret efter lande. Her står afdelingsleder Kim klar til at hjælpe kunden med at vælge det helt rigtige.

Flemmings grund-idé er overordnet set at motivere kunderne til at vælge SuperBrugsen til.

– Vi skal gøre os fortjent til vores kunder. De skal opleve, at de ansatte trives med hinanden og gerne laver sjov med kunderne. Hvis en vare fx er udsolgt, så skal vi kunne skaffe dem alternativer. Hos os er kunden kongen, eller dronningen, det er udgangspunktet, siger Flemming.

Det skal være en totaloplevelse at handle i SuperBrugsen, med fornuftige priser og en høj kvalitet. Der skal være tid og plads til at handle, hvilket der er kommet med det lave indkig og den brede indgang.

– Udvikling er rigtig godt, vi har flyttet om på næsten alt, undtaget gryn og mel, men det skal også være nemt at handle ind, og derfor er der heller ikke flere omrokeringer på vej, lover uddeler Flemming Munkesø.

I bageri-afdelingen er der indført selvbetjening, hvor brød mm. hentes i bagerskab.

– Vores bager-piger bager stadig brød hver dag, og fra samme ovn. Og man kan stadig få skåret sit brød i skiver og få en snak med kioskpersonalet, siger Flemming.

Artikel / annonce.